менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Безкоштовні Нортон Symantec суду протягом 3 місяців

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 січня 2008, 11:02
Член групи

Привіт friends.I U надія, як цей процес з продуктами Symantec (Нортон Intenet Security 2008 і Нортон антивірус 2008)
Юридична і вільно

Якщо U Dont як it.This це інструмент видалення Нортона теж.

Old 20 січня 2008, 11:20
Модератор групи

Хоча законні пропозиції, ми не дозволяємо рекламу оплачуваної продукції на цьому сайті.

Old 20 січня 2008, 11:23
Член групи

Ok.Sorry
Old 20 січня 2008, 11:27
Модератор групи

Не хвилюйтеся, спасибі за зусилля.

Old 20 січня 2008, 12:06
Донор групи

Крім того, не бажають, щоб звук недружніх, але більшість людей тут не буде рекомендувати Нортон нікому, крім своїх ворогів, тому що це Bloatware і ресурси свиней і не дуже добре, що він призначений для небудь.
З мого досвіду, багато системи, які виникають проблеми, виявляються пов'язані Нортона і з цієї причини я б не рекомендував його нікому.

Ласкаво просимо на комп'ютерних форумах, хоча

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 20 січня 2008, 12:24
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав philthomas View Post
Крім того, не бажають, щоб звук недружніх, але більшість людей тут не буде рекомендувати Нортон нікому, крім своїх ворогів, тому що це Bloatware і ресурси свиней і не дуже добре, що він призначений для небудь.
З мого досвіду, багато системи, які виникають проблеми, виявляються пов'язані Нортона і з цієї причини я б не рекомендував його нікому.

Ласкаво просимо на комп'ютерних форумах, хоча
Саме так. На певному етапі (8-9 років тому?) Symantec вирішила, що домашні користувачі необхідна достатня захист великої мережі комп'ютерів, що працюють протягом усього їх додому. Це просто Overkill, що продукт не на одному комп'ютері. Я бачив Hijackthis журнали до 13 окремих послуг працює з Symantec / Нортон. Смішно!

З іншого боку, хоча є кілька хороших безпеки, апартаментів для домашнього використання вони часто є дуже важкими ресурсів. Зазвичай це кращий вибір, щоб використовувати поєднання надійного легкі вільні програми безпеки. Це дозволить зробити використання комп'ютера набагато більш приємним.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.