по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Вирус, шпионски софтуер & Сигурност

Register

Първи Пренасочвания Търсене с Google

Reply

Нишка Инструменти
Old 3 юни 2009 г., 17:36
Новите държави Група

Default Първи Пренасочвания Търсене с Google

През последните няколко дни, когато аз правя за търсене в Google, или Alta Vista търсенето върви според очакванията, но, когато кликнете върху връзката, тя получава пренасочват към друг сайт. Мога да кликнете върна към първоначалното търсене и кликнете върху връзката отново, и то обикновено ще ме вземе на сайта, който ми се опитва да получи също на първо място. Днес, обаче, докато се опитва да стигнем до Mozilla на сайта, за да види дали те са имали излекува, той се опитва четири часа. Те не са едни и същи места, но те са всички търговски обекти или информация от един тип или друга.

Някой да има идея как да се отървем от този дразнещо проблема. По-добре все пак, имате ли адрес, където можете да изпратите писмо бомба на разработчик? Просто се шегувам, но това е малко дразнещо. АЗ имам използван AVG да сканира ми система и тя не намери нищо. Аз също да използват HP лаптоп система на сканиране (заразените компютри е HP лаптоп), но като се очаква тя не намери проблеми.
Old 3 юни 2009 г., 19:43
Модератор Група

Default Първи Пренасочвания Търсене с Google

Започнете тук http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/

Пост 3-дневници, когато завърши.

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Защо арго аз Вземете Google - и какво е Search.iMesh? ! PFMarconi Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 25 13-ти септември 2009 18:05
Търсачка Пренасочвания за рекламите, USB кабел Щото CPU Shutdown, вирус Предупреждение изскачащи прозорци Jacko2983 Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 25 18 Авг 2009 18:16
Нова версия на Google Search? evilfantasy Уеб дизайн, Хостинг & SEO 4 16-ти август 2009 08:32
Firefox Пренасочвания да менте сайта, когато използвате Google Търсене UncleSlam Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 27 12 Март 2009 14:45
Google - най-добрата търсачка Никога! Wizard Уеб дизайн, Хостинг & SEO 14 2-ро октомври 2006 17:07
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc