![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| През последните няколко дни, когато аз правя за търсене в Google, или Alta Vista търсенето върви според очакванията, но, когато кликнете върху връзката, тя получава пренасочват към друг сайт. Мога да кликнете върна към първоначалното търсене и кликнете върху връзката отново, и то обикновено ще ме вземе на сайта, който ми се опитва да получи също на първо място. Днес, обаче, докато се опитва да стигнем до Mozilla на сайта, за да види дали те са имали излекува, той се опитва четири часа. Те не са едни и същи места, но те са всички търговски обекти или информация от един тип или друга. Някой да има идея как да се отървем от този дразнещо проблема. По-добре все пак, имате ли адрес, където можете да изпратите писмо бомба на разработчик? Просто се шегувам, но това е малко дразнещо. АЗ имам използван AVG да сканира ми система и тя не намери нищо. Аз също да използват HP лаптоп система на сканиране (заразените компютри е HP лаптоп), но като се очаква тя не намери проблеми. |
|
| |||
| |||
| Започнете тук http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ Пост 3-дневници, когато завърши. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Защо арго аз Вземете Google - и какво е Search.iMesh? ! | PFMarconi | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 25 | 13-ти септември 2009 18:05 |
| Търсачка Пренасочвания за рекламите, USB кабел Щото CPU Shutdown, вирус Предупреждение изскачащи прозорци | Jacko2983 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 25 | 18 Авг 2009 18:16 |
| Нова версия на Google Search? | evilfantasy | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 4 | 16-ти август 2009 08:32 |
| Firefox Пренасочвания да менте сайта, когато използвате Google Търсене | UncleSlam | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 27 | 12 Март 2009 14:45 |
| Google - най-добрата търсачка Никога! | Wizard | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 14 | 2-ро октомври 2006 17:07 |
| Нишка Инструменти | |
| |