menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnost

Register

Přesměrování Seznámení s Google Hledat

Reply

Thread Nástroje
Old 3. června 2009, 17:36
Nový člen skupiny

Default Přesměrování Seznámení s Google Hledat

Během několika posledních dnů, když jsem do vyhledávání na Google, nebo Alta Vista hledání vede, jak se očekávalo, ale když kliknete na odkaz, to je přesměrován na jinou stránku. Nemůžu klikněte zpět do původního hledání a klikněte na odkaz a opět to bude obvykle mi na stránkách jsem se snažil získat také na prvním místě. Dnes se však při pokusu se dostat na stránky Mozilla vidět, kdyby lék, trvalo čtyři pokusí. Nejsou všechny stejné, ale stránky jsou všechny prodejní a informační místa jednoho druhu nebo jiný.

Každý, kdo má představu, jak se zbavit tohoto problému dráždí. Ještě lépe, máte adresu kde můžu poslat dopis s výbušninou na developera? Jen si dělám srandu, ale je to trochu dráždí. Mám AVG používá můj systém pro skenování a nenašel nic. Já také používá HP notebooků kontrolu systému (infikovaný počítač je notebook HP), ale jak se očekávalo, bylo zjištěno žádné problémy.
Old 3. června 2009, 19:43
Moderátor skupiny

Default Přesměrování Seznámení s Google Hledat

Začněte zde http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/

Posta se 3 logy, kdy úplné.

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.