μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

Getting Ανακατευθύνσεις με το Google Search

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 3 Ιούνη 2009, 17:36
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Getting Ανακατευθύνσεις με το Google Search

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, κάθε φορά που κάνω μια αναζήτηση στο Google, Alta Vista ή η έρευνα προχωρά, όπως αναμενόταν, αλλά όταν κάνω κλικ στο σύνδεσμο, γίνεται ανακατεύθυνση σε μια άλλη τοποθεσία. Θα μπορούν να κάνουν κλικ πίσω στην αρχική έρευνα και κάντε κλικ στη σύνδεση και πάλι και θα λαμβάνουν συνήθως το site μου να ήμουν και εγώ προσπαθούμε να σε πρώτη φάση. Σήμερα, ωστόσο, προσπαθώντας να φτάσετε στο Mozilla του site για να δουν αν είχε μια θεραπεία, χρειάστηκαν τέσσερα προσπαθεί. Δεν είναι όλες ίδιες τοποθεσίες αλλά είναι όλες οι πωλήσεις ή πληροφορίες τοποθεσίες σε ένα τύπο ή τον άλλο τρόπο.

Όποιος έχει ιδέα για το πώς να απαλλαγείτε από αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα. Ακόμα καλύτερα, έχετε μια διεύθυνση όπου μπορεί να στείλει μια επιστολή βόμβα με τον κύριο του έργου; Πλάκα κάνω, αλλά αυτό είναι λίγο ενοχλητικό. Έχω AVG χρησιμοποιείται για να σαρώσετε το σύστημά μου και δεν βρήκε τίποτα. Επίσης χρησιμοποιείται το φορητό υπολογιστή HP σάρωση του συστήματος (το μολυσμένο υπολογιστή είναι ένα HP Laptop), αλλά όπως είναι αναμενόμενο δεν βρήκε κανένα πρόβλημα.
Old 3 Ιούνη 2009, 19:43
Συντονιστής Ομάδας

Default Getting Ανακατευθύνσεις με το Google Search

Ξεκινήστε εδώ http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/

Μετά τα 3 αρχεία καταγραφής όταν ολοκληρωθεί.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
ΓΙΑΤΙ Λοξοτομήστε I Get Google - Τι είναι και Search.iMesh? ! PFMarconi Virus, Spyware & Ασφάλεια 25 13 Σεπτεμβρίου 2009 18:05
Search Engine Ανακατευθύνσεις να Διαφημίσεις, καλώδιο USB Αιτία CPU Shutdown, ιός Προειδοποίηση popups Jacko2983 Virus, Spyware & Ασφάλεια 25 18 Αυγ 2009 18:16
Μια νέα έκδοση της αναζήτησης Google; evilfantasy Web Design, Hosting & SEO 4 16 Αυγ 2009 08:32
Firefox Ανακατευθύνσεις να ψευδοσύστημα ιστοσελίδας, όταν χρησιμοποιεί το Google Search UncleSlam Virus, Spyware & Ασφάλεια 27 12 Μαρ 2009 14:45
Google - Best Search Engine ποτέ! Wizard Web Design, Hosting & SEO 14 2η Οκτωβρίου 2006 17:07
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.