kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Ismerkedés Redirects a Google Search

Reply

Téma eszközök
Old Június 3 2009, 17:36
Új tag Csoport

Default Ismerkedés Redirects a Google Search

Az elmúlt néhány nap, amikor én a keresést a Google vagy az Alta Vista keresés megy, de amint az várható volt, mikor a linkre kattint, akkor átirányítják egy másik oldalon. Nem kattintson vissza az eredeti, a keresés és kattintson a linkre, és ez általában meg, hogy az oldalon én próbálok is az első helyen. Ma azonban, miközben megpróbál eljutni Mozilla honlapján, hogy kiderüljön, hogy a gyógyítás, azt a négy próbál. Ezek nem az összes azonos helyszíneken, de ezek mind az értékesítési és információs oldalak az egyik vagy másik típus.

Bárki, van egy ötletem, hogyan lehet megszabadulni ez bosszantó probléma. Jobb is, van egy címet, ahol levélben bomba a fejlesztő? Csak vicceltem, de ez egy kicsit bosszantó. Nekem van használt AVG Beolvasásra én, és nem talál semmit. Én is használt HP laptop rendszervizsgálatot (a fertőzött számítógép egy HP laptop), de amint az várható volt, hogy nem talált problémákat.
Old Június 3 2009, 19:43
Moderátor Csoport

Default Ismerkedés Redirects a Google Search

Kezdje itt http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/

Post a 3 naplókat, amikor elkészült.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
MIÉRT I Cant Get Google - és mi Search.iMesh?? ?! PFMarconi Vírus, kémprogram és biztonság 25 Szeptember 13, 2009 18:05
Search Engine Redirects a hirdetések, USB-kábel Mert CPU Shutdown vírus Figyelem Popups Jacko2983 Vírus, kémprogram és biztonság 25 18. augusztus 2009 18:16
Új verzió a Google Search? evilfantasy Web Design, Hosting & SEO 4 Augusztus 16, 2009 08:32
Firefox Redirects a színlelt Oldaltérkép használatakor Google Search UncleSlam Vírus, kémprogram és biztonság 27 12. március 2009 14:45
Google - Best Keresőmotorokkal Ever! Varázsló Web Design, Hosting & SEO 14 2. október 2006 17:07
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.