![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Az elmúlt néhány nap, amikor én a keresést a Google vagy az Alta Vista keresés megy, de amint az várható volt, mikor a linkre kattint, akkor átirányítják egy másik oldalon. Nem kattintson vissza az eredeti, a keresés és kattintson a linkre, és ez általában meg, hogy az oldalon én próbálok is az első helyen. Ma azonban, miközben megpróbál eljutni Mozilla honlapján, hogy kiderüljön, hogy a gyógyítás, azt a négy próbál. Ezek nem az összes azonos helyszíneken, de ezek mind az értékesítési és információs oldalak az egyik vagy másik típus. Bárki, van egy ötletem, hogyan lehet megszabadulni ez bosszantó probléma. Jobb is, van egy címet, ahol levélben bomba a fejlesztő? Csak vicceltem, de ez egy kicsit bosszantó. Nekem van használt AVG Beolvasásra én, és nem talál semmit. Én is használt HP laptop rendszervizsgálatot (a fertőzött számítógép egy HP laptop), de amint az várható volt, hogy nem talált problémákat. |
|
| |||
| |||
| Kezdje itt http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ Post a 3 naplókat, amikor elkészült. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| MIÉRT I Cant Get Google - és mi Search.iMesh?? ?! | PFMarconi | Vírus, kémprogram és biztonság | 25 | Szeptember 13, 2009 18:05 |
| Search Engine Redirects a hirdetések, USB-kábel Mert CPU Shutdown vírus Figyelem Popups | Jacko2983 | Vírus, kémprogram és biztonság | 25 | 18. augusztus 2009 18:16 |
| Új verzió a Google Search? | evilfantasy | Web Design, Hosting & SEO | 4 | Augusztus 16, 2009 08:32 |
| Firefox Redirects a színlelt Oldaltérkép használatakor Google Search | UncleSlam | Vírus, kémprogram és biztonság | 27 | 12. március 2009 14:45 |
| Google - Best Keresőmotorokkal Ever! | Varázsló | Web Design, Hosting & SEO | 14 | 2. október 2006 17:07 |
| Téma eszközök | |
| |