Noţiuni de bază Redirectări cu Google Search Pe parcursul ultimilor câteva zile, ori de câte ori fac o căutare în Google, sau de căutare Alta Vista merge aşa cum este de aşteptat, dar, atunci când fac clic pe link-ul, acesta este redirecţionat către un alt site. Nu pot să faceţi clic pe spate original de căutare şi faceţi clic pe link-ul din nou şi se va-mi iau, de obicei la site-ul a fost încercarea de a obţine prea în primul rând. Astazi, cu toate acestea, în timp ce încercam să ajung la site-ul Mozilla pentru a vedea dacă acestea au avut o cura, ea a avut patru Incearca. Acestea nu sunt toate la acelaşi site-uri, dar toate sunt de vânzare sau de site-uri de informaţii dintr-un tip sau altul.
Oricine are o idee cum sa scape de această problemă iritant. Mai bine, nu aveţi o adresă de unde am putea trimite o scrisoare cu bombă la dezvoltator? Glumeam, dar acest lucru este un pic iritant. AVG am folosit pentru a scana sistemul meu şi acesta nu a găsit nimic. Am folosit, de asemenea, HP a laptop sistem de scanare (a infectat computerul este un laptop HP), dar este de aşteptat ca nu a găsit nici probleme. |