менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Початок Перенаправлення з Google Search

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 червня 2009, 17:36
Нові члени групи

Default Початок Перенаправлення з Google Search

За останні кілька днів, коли я зробити пошук в Google, Alta Vista або пошук йде, як очікувалося, але, коли я натискаю на посилання, він отримує перенаправляється на інший сайт. Я можу натисніть повернутися до первинного пошуку і натисніть на посилання ще раз і, як правило, приймають мене на сайті я намагався отримати теж в першу чергу. Сьогодні, проте, при спробі отримати на сайт Mozilla, щоб побачити, якщо б вони вилікувати, знадобилося чотири спроби. Не всі вони ті ж самі сайти, але вони все-продажу або інформаційні сайти одного типу або іншого.

Будь-яке є ідея, як позбавитися від подразнюючої проблема. Більш того, у вас є адреса, де я можу надіслати лист-бомбу розробника? Жарт, жарт, але це трохи дратує. Я використав для сканування AVG моя система і вона не знайшла нічого. Також я використовував ноутбук НР Scan (зараженого комп'ютера Ноутбук HP), але як очікується, знайшли ніяких проблем.
Old 3 червня 2009, 19:43
Модератор групи

Default Початок Перенаправлення з Google Search

Початок тут http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/

Поштові 3 журналах, коли повним.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
ЧОМУ Я нахиляє Отримайте Google - А що таке Search.iMesh? ! PFMarconi Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 25 13 вересня 2009 18:05
Пошукова Перенаправлення для оголошень, USB-кабель причина процесор Shutdown, Virus Warning Спливаючі вікна Jacko2983 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 25 18 серпня 2009 18:16
Нова версія Google Search? evilfantasy Веб дизайн, хостинг & SEO 4 16 серпня 2009 08:32
Firefox переадресацію на сайт, коли фіктивні Використання Google Search UncleSlam Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 27 12 березня 2009 14:45
Google - найкращий пошуковик Ever! Майстер Веб дизайн, хостинг & SEO 14 2 жовтня 2006 17:07
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.