![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| За останні кілька днів, коли я зробити пошук в Google, Alta Vista або пошук йде, як очікувалося, але, коли я натискаю на посилання, він отримує перенаправляється на інший сайт. Я можу натисніть повернутися до первинного пошуку і натисніть на посилання ще раз і, як правило, приймають мене на сайті я намагався отримати теж в першу чергу. Сьогодні, проте, при спробі отримати на сайт Mozilla, щоб побачити, якщо б вони вилікувати, знадобилося чотири спроби. Не всі вони ті ж самі сайти, але вони все-продажу або інформаційні сайти одного типу або іншого. Будь-яке є ідея, як позбавитися від подразнюючої проблема. Більш того, у вас є адреса, де я можу надіслати лист-бомбу розробника? Жарт, жарт, але це трохи дратує. Я використав для сканування AVG моя система і вона не знайшла нічого. Також я використовував ноутбук НР Scan (зараженого комп'ютера Ноутбук HP), але як очікується, знайшли ніяких проблем. |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| ЧОМУ Я нахиляє Отримайте Google - А що таке Search.iMesh? ! | PFMarconi | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 25 | 13 вересня 2009 18:05 |
| Пошукова Перенаправлення для оголошень, USB-кабель причина процесор Shutdown, Virus Warning Спливаючі вікна | Jacko2983 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 25 | 18 серпня 2009 18:16 |
| Нова версія Google Search? | evilfantasy | Веб дизайн, хостинг & SEO | 4 | 16 серпня 2009 08:32 |
| Firefox переадресацію на сайт, коли фіктивні Використання Google Search | UncleSlam | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 27 | 12 березня 2009 14:45 |
| Google - найкращий пошуковик Ever! | Майстер | Веб дизайн, хостинг & SEO | 14 | 2 жовтня 2006 17:07 |
| Різьба Інструменти | |
| |