![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Тъй като има оплаквания за двете AVG и Avast реших да проследим някои други надеждни свободен AV и списък ги тук. Не забравяйте да се използват само ЕДИН AV!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добър списък.
| |||
| |||
| В AVG обновяване ми даде вмества. Искате да инсталирате. Така че сега сме разделени wildly наоколо между препоръчване или AVG и Avast. ![]() Докато те пазят защита тогава този какви въпроси. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
![]() Нека не отворен, че мога отново, макар и на червеи!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз трябва да бъде само един кръг, че не са имали проблеми, инсталиране на AVG 8, и аз съм вървят Vista Ultimate .... която трябва да бъде първо за Vista
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам spybot и двете, че и AVG 8 са щастливи заедно.
| |||
| |||
| Цитат:
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| О, това е доста глупости, аз просто приема хората с spybot въпрос има послание. |
|
| |||
| |||
| Ще пробвате своята теория Дейв и добави Spybot сега, същите както вече ви обяснихме ..... Аз ще пост върна с резултати. |
|
| |||
| |||
| Мда ...... Spybot работи добре за мен, така че на всеки един от следните свири добре една с друга: AVG8 SpywareBlaster SuperAntiSpyware SpyBot Инсталирани в този ред на Изглед |