![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Vzhledem k tomu, že jsou stížnosti na obou AVG a Avast jsem se rozhodl vypátrat nějaké jiné spolehlivé zdarma AV a seznam zde. Nezapomeňte Pouze Zorganizuj ONE AV!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrý seznam.
| |||
| |||
| Aktualizaci AVG mi vyhovuje. Nebude instalovat. Takže jsme hned divoce dílčí tady mezi doporučující ani AVG a Avast. ![]() Pokud mají oba držet ochranou pak to je o co jde. |
|
| |||
| |||
| Citace:
![]() Podívejme se neotevírají, které mohou červů opět třeba!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I musí být pouze jedno kolo, že nikdy neměl problémy s instalací AVG 8 a jsem běží Vista Ultimate .... že je třeba nejprve pro Vista
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám i Spybot a AVG 8, že jsou spolu šťastní.
| |||
| |||
| Citace:
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ach, to je pěkná blbost, jsem převzal lidí s Spybot problém tu vzkaz. |
|
| |||
| |||
| I'll test vaší teorie Dave a přidat Spybot nyní, stejně jako ty ..... I'll post zpět výsledky. |
|
| |||
| |||
| Jo ...... Spybot pracovní pokuty pro mě taky, tak, aby to všechny tyto hraje pěkně s sebou: AVG8 SpywareBlaster SuperAntiSpyware Spybot Instalován v tomto pořadí na Vista |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Panda Antivirus .... dobré nebo špatné?? | caselles206 | Virus, spyware a bezpečnost | 2 | 12. Srpen 2009 13:33 |
| Dobrý ZDARMA Antivirus pro Enterprise Server 2003? | lauz006 | Virus, spyware a bezpečnost | 3 | 8 června 2009 09:29 |
| Kaspersky Antivirus 2009, Eset NOD32 Antivirus McAfee VirusScan Enterprise | runoades | Virus, spyware a bezpečnost | 2 | 3. prosinec 2008 13:54 |
| Dobrý Volný HTML / Web Tvorba Software? | newskin0318 | Web Design, hosting & SEO | 4 | 30. října 2007 08:01 |
| Nejlepší Volný Antivirus Software ke stažení | vulcan_m | Virus, spyware a bezpečnost | 3 | 21. března 2007 09:45 |
| Thread Nástroje | |
| |