![]() |
|
| |||
| |||
| Δεδομένου ότι υπάρχουν καταγγελίες για δύο AVG και Avast αποφάσισα να εντοπίσουμε κάποιο άλλο αξιόπιστο δωρεάν AV του καταλόγου και τους εδώ. Να θυμάστε ότι πρέπει να εκτελεστεί μόνο μία AV!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καλή λίστα.
| |||
| |||
| Το AVG ενημέρωση μου έδωσε ταιριάζει. Δεν θα εγκαταστήσετε. Μέχρι τώρα είμαστε εξωφρενικά split εδώ είτε συνιστώντας μεταξύ AVG και Avast. ![]() Εφόσον και οι δύο διατηρούν προστασία thats τότε αυτό που έχει σημασία. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
![]() Ας μην ανοίξει που μπορεί να του σκουλήκια αν και πάλι!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πρέπει να είμαι ο μόνος εδώ που γύρο δεν είχαν ποτέ προβλήματα εγκατάσταση του AVG 8 και είμαι τρέχει Vista Ultimate .... ότι πρέπει να είναι ένα πρώτο για Vista
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω Spybot και ότι και οι δύο και AVG 8 είναι ευτυχισμένοι μαζί.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Ω, αυτό είναι πολύ χάλια, μόλις ανέλαβε τα άτομα με το θέμα Spybot Έχεις μήνυμα. |
|
| |||
| |||
| Θα δοκιμή θεωρία σας και να προσθέσετε Dave Spybot τώρα, το ίδιο όπως κάνατε ..... Θα πάρω μετά πίσω με αποτελέσματα. |
|
| |||
| |||
| Ναι ...... Spybot εργασίας πρόστιμο για μένα, έτσι ώστε το σύνολο των ακόλουθων παίζετε όμορφα μεταξύ τους: AVG8 SpywareBlaster SuperAntiSpyware Spybot Εγκατεστημένο σε αυτή τη σειρά για Vista |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Panda Antivirus .... καλό ή κακό;;; | caselles206 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 12 Αυγ 2009 13:33 |
| Καλή FREE Antivirus for Enterprise Server 2003; | lauz006 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 3 | 8 Ιουν 2009 09:29 |
| Kaspersky Antivirus 2009, Eset NOD32 Antivirus, McAfee VirusScan Enterprise | runoades | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 3η Δεκ. 2008 13:54 |
| Καλή Free HTML / Web Δημιουργία Λογισμικού; | newskin0318 | Web Design, Hosting & SEO | 4 | 30 Οκτ 2007 08:01 |
| Best Antivirus Software Free Download | vulcan_m | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 3 | 21 Μαρ 2007 09:45 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |