![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Budući da su obje žalbe o AVG Avast i odlučio sam da pronađu neki drugi pouzdani besplatni AV-a i lista ih ovdje. Sjetite se samo pokrenuti AV!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobar popis.
| |||
| |||
| AVG update mi odgovara. Ne bi instalirali. Tako smo se sada neobuzdano split ovdje između preporuku ili AVG i Avast. ![]() Dokle god su zadržati oba štiteći onda taj što stvarima. |
|
| |||
| |||
| Quote:
![]() Let's otvorene da ne mogu od crva ali opet!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I mora biti samo jedna runda ovdje da nikada nije imao problema s instalacijom AVG 8 i ja sam trčanje Vidik Konačan .... da je biti prvi za Vista
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam Spybot i oba AVG 8 i da su sretni zajedno.
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Oh, to je ljepušan isprdak, preuzeo sam samo ljudi sa Spybot problem je dobio poruku. |
|
| |||
| |||
| Ja ću testirati teorije Dave i dodati Spybot sada, isto kao ti si ..... I'll post vratio sa rezultatima. |
|
| |||
| |||
| Yep ...... Spybot fino rade za mene previše, pa to je sve od sljedećih svira lijepo jedni s drugima: AVG8 SpywareBlaster SuperAntiSpyware Spybot Instaliran u tom cilju na Vidik |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Panda Antivirus .... dobro ili loše? | caselles206 | Virus, Spyware i sigurnost | 2 | 12. kolovoz 2009 13:33 |
| Dobar FREE Antivirus for Enterprise Server 2003? | lauz006 | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 8. lipnja 2009 09:29 |
| Kaspersky Antivirus 2009, Eset NOD32 Antivirus, Virusscan McAfee Enterprise | runoades | Virus, Spyware i sigurnost | 2 | 3. prosinac 2008 13:54 |
| Dobro Free HTML / Web izradu softvera? | newskin0318 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 4 | 30. listopad 2007 08:01 |
| Best Free Antivirus Software Download | vulcan_m | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 21. ožujak 2007 09:45 |
| Thread Tools | |
| |