![]() |
|
| |||
| |||
| מאחר שאין תלונות על הן הן ועל ממוצע Avast החלטתי ללכוד אחרת אמין בחינם AV ו רשימה של אותם כאן. זכור רק הפעלה ONE AV!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| טוב הרשימה.
| |||
| |||
| עלות ממוצעת של העדכון נתן לי מתאים. לא להתקין. אז עכשיו אנחנו פה wildly מפוצל בין recommending או עלות ממוצעת ו Avast. ![]() כל עוד הם שומרים את שני מגינים thats אז מה שחשוב. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
![]() הבה לא יכולים לפתוח את זה שוב למרות של תולעים!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חייב להיות כאן רק סיבוב אחד כי לא היו בעיות בהתקנת ממוצע 8 ואני מפעיל Vista Ultimate .... זה צריך להיות הראשון עבור Vista
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לי spybot וכן כי ו 8 ממוצע שמחים ביחד.
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| הו, זה די שטויות, אני פשוט להניח לאנשים עם יש בעיה של spybot הודעה. |
|
| |||
| |||
| אני יהיה לבחון את התיאוריה דייב ולהוסיף Spybot עכשיו, בדיוק כמו שעשית ..... אני יהיה הגב עם פירסום התוצאות. |
|
| |||
| |||
| כן ...... Spybot עובד בסדר מדי בשבילי, זה כל כך מהבאות משחק יפה אחד עם השני: AVG8 SpywareBlaster SuperAntiSpyware SpyBot בסדר הזה מותקן על Vista |