![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vzhľadom k tomu, že sú sťažnosti na oboch AVG a Avast som sa rozhodol vypátrať nejaké iné spoľahlivé zdarma AV a zoznam tu. Nezabudnite Iba Spravte ONE AV!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrý zoznam.
| |||
| |||
| Aktualizáciu AVG mi vyhovuje. Nebude inštalovať. Takže sme hned divoko čiastkové tady medzi odporúčajúce ani AVG a Avast. ![]() Ak majú obaja držať ochranou potom to je o čo ide. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
![]() Pozrime sa neotvárajú, ktoré môžu červov opäť potrebné!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I musí byť len jedno kolo, že nikdy nemal problémy s inštaláciou AVG 8 a jsem beží Vista Ultimate .... že je potrebné najprv pre Vista
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám aj Spybot a AVG 8, že sú spolu šťastní.
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ach, to je pekná blbost, som prevzal ľudí s Spybot problém tu vzkaz. |
|
| |||
| |||
| I'll test vašej teórie Dave a pridať Spybot teraz, rovnako ako ty ..... I'll post späť výsledky. |
|
| |||
| |||
| Jo ...... Spybot pracovné pokuty pro mě taky, tak, aby to všetky tieto hrá pekne so sebou: AVG8 Spywareblaster SuperAntiSpyware Spybot Inštalovaný v tomto poradí na Vista |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Panda Antivirus .... dobré alebo zlé?? | caselles206 | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 12. August 2009 13:33 |
| Dobrý ZDARMA Antivirus pre Enterprise Server 2003? | lauz006 | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 8 júna 2009 09:29 |
| Kaspersky Antivirus 2009, Eset NOD32 Antivirus McAfee VirusScan Enterprise | runoades | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 3. december 2008 13:54 |
| Dobrý Voľný HTML / Web Tvorba Software? | newskin0318 | Web Design, hosting & SEO | 4 | 30. októbra 2007 08:01 |
| Najlepšie Voľný Antivirus Software ku stiahnutiu | vulcan_m | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 21. marca 2007 09:45 |
| Thread Tools | |
| |