![]() |
|
| |||
| |||
| Bu yana hem AVG ve avast hakkında Aşağı izlemek için karar şikayetler bazı diğer güvenilir ücretsiz AV ve liste onları burada. Sadece Çalıştır'ı BİR AV unutmayın!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| İyi listesi.
| |||
| |||
| AVG güncelleştirmesi verdi uyuyor. Yükleyemezseniz misiniz. Biz şimdi wildly buraya ya AVG ve avast tavsiye arasında yaklaşık ikiye bölünmüş bulunmaktadır. ![]() Yeter ki her iki sonra korumaya devam hangi konularda şu. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
![]() Tabii ki olabilir Solucanların yine de açık değil!
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben AVG 8 sorunlar yükleyerek yoktu ve ben kullanıyorum tek turu burada olmalıdır Vista Ultimate .... Bir Vista için ilk olmalı
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben Spybot ve her iki ve AVG 8 birlikte mutlu olacaktır.
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Oh, bu çok bok's, Sadece Spybot sorunu olan insanlar devraldı bir mesaj var. |
|
| |||
| |||
| Senin teori Dave test edeceğimiz ve Spybot eklemek gibi ..... mi aynı Geri sonuçlar sonrası edeceğiz. |
|
| |||
| |||
| Evet ...... Benim için Spybot çalışma güzel de böylece tüm birbirleriyle aşağıdaki çalan güzel's of: AVG8 SpywareBlaster SuperAntiSpyware Spybot Vista bu sırada Yüklü |