![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Так надходять скарги про обох AVG і Avast я вирішив розшукати деяких інших достовірних вільний А.В. і перерахувати їх тут. Пам'ятайте працювати тільки один А. В.!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хороший список.
| |||
| |||
| Оновлення AVG дав мені підходить. Не буде встановлювати. , Тому зараз ми дико розкол навколо тут між рекомендувалося або AVG і Avast. ![]() Поки вони обидва тримають захистити те, що Thats питання. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
![]() Давайте не будемо відкриті, що можу знову, хоча черв'яки!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я повинен бути тільки один раунд, що тут ніколи не було проблем з установкою AVG 8 і я йду Vista Ultimate .... , Який повинен бути першим для Vista
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я і Spybot і те і AVG 8 щасливі разом.
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Ах, це дуже лайна, я просто взяв на себе люди з Spybot випуск отримав повідомлення. |
|
| |||
| |||
| Я випробування вашої теорії Дейв і додати Spybot Тепер же, як ви зробили ..... Я пост назад до результатів пошуку. |
|
| |||
| |||
| Так ...... Spybot працює нормально для мене, Так от всі наступні грає добре один з одним: AVG8 SpywareBlaster SuperAntiSpyware SpyBot Встановлена в зазначеному порядку на Vista |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Panda Antivirus .... добре чи погано?? | caselles206 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 12 серпня 2009 13:33 |
| Відмінний безкоштовний антивірус для Enterprise Server 2003? | lauz006 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 8 червня 2009 09:29 |
| Kaspersky Antivirus 2009, Eset NOD32 Antivirus, McAfee VirusScan Enterprise | runoades | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 3 грудня 2008 13:54 |
| Добре Free HTML / Web Створення програмного забезпечення? | newskin0318 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 4 | 30 жовтня 2007 08:01 |
| Краще вільне антивірусне програмне забезпечення Завантажити | vulcan_m | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 21 березня 2007 09:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |