![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím opět po všech potížích s smitfraud jsem staľené avast 4,0 proti viru, a to mě znepokojilo, že 2 trojské koně! ![]() jedna v této složce C: \ System Volume Information \ _restore (202550A8-7A33-4BCA-9586-051D24DDBF8F) \ RP2 \ A0000119.dll a druhý v tomto C: \ qoovox \ C \ Windows \ msmdev.dll.vir |
|
| |||
| |||
| Bez obav. Přejít na C: \ qoovox \ C \ Windows \ msmdev.dll.vir a smazat celou složku. To je zálohování z Combofix. Je nám líto, ale měli byste měli odstranit, že když jsme byli udělat. ================ C: \ System Volume Information \ _restore (202550A8-7A33-4BCA-9586-051D24DDBF8F) \ RP2 \ A0000119.dll To je váš systém obnovit soubory. Nemůžeme se zbavit toho připínání Obnovení systému. Obnovení systému 1: Klikněte pravým tlačítkem na ikonu Tento počítač na ploše a zvolte Vlastnosti. 2: Klikněte na záložku Obnovení systému. 3: zaškrtněte políčko, které říká "Vypnout nástroj Obnovení systému na všech jednotkách". Klepněte na tlačítko OK. 4: Klepněte na tlačítko Ano, pokud jste vyzváni k restartu počítače 5: Chcete-li znovu povolit Obnovení systému, postupujte podle kroků 1-3, ale v kroku 3 klepněte na jasné Vypnout nástroj Obnovení systému políčko. Ujistěte se, aby znovu-umožnit obnovení systému (krok 5), kdy udělal. =============== Dejte mi vědět, pokud se vyskytnou nějaké problémy. |
|
| |||
| |||
| Odstranit C \ qoovox <celou složku. |
|
| |||
| |||
| Ach jo, byla jsem strach staré virus se vrátil! Každopádně i vypouští složky, ale když jsem kliknul na Vypni obnovení systému na všech jednotkách ". Je nepožádala mě k restartu počítače. to jen řekl "jste si vybrali k vypnutí systému obnovit. Budete-li pokračovat všechny existující body budou vymazány .. Chceš přelomu obnovení systému? |
|
| |||
| |||
| Ano, to by pak mělo být vyzváni k re-boot. Pokud se tak nestane znovu-boot ručně. Pak zase zpět na obnovení systému. |
|
| |||
| |||
| Ach jo, špatné rebootujte pak .. další věc, avast opustili dva "trojských koní" na hrudi virus-program by měl i jejich vymazání z toho? |
|
| |||
| |||
| Absolutně. Jsou to dělat žádné dobré mít. Ujistěte se, že prázdné koše. CCleaner by neměl být špatný nápad běžet také. |
|
| |||
| |||
| -Smazané soubory z avast hrudníku -deleted C: \ qoovox složka -přelíván recyklace bin a jsem asi na reboot ~ ~ Nemocné run-ccleaner a avast-a ať víte, zjistí-li, nic (to je asi to chvíli trvat) THXXX znovu! a mrzí mě obtěžovat! |
|
| |||
| |||
| Ne trápit. Vše by mělo být OK nyní. ![]() Dejte mi vědět. |
|
| |||
| |||
| Gooood ráno! Šel jsem spát a levý Avast běží, a ráno (teď) Mám okna hlášení oken zařízení timeout-o specifikuje I / O operace na device/Harddisk2/DR8 nebylo dokončeno před časem-out .. To je pravděpodobně proto, že můj počítač odešel do režimu spánku a avast není finální testování? Dám si skenovat znovu! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Trojan Horse & Worm?! | ct122592 | Virus, spyware a bezpečnost | 2 | 27 dubna 2009 21:52 |
| Trojský kůň | IANA | Virus, spyware a bezpečnost | 11 | 29. květen 2008 00:40 |
| Trojan Horse; Pomozte! | Phil1706 | Virus, spyware a bezpečnost | 4 | 17. března 2008 08:39 |
| AVG hlášení trojské koně BHO.CVX - Pomozte prosím | chrisleech11 | Virus, spyware a bezpečnost | 24 | 20. prosinec 2007 11:17 |
| Trojan Horse a AVG | chuckeruk | Virus, spyware a bezpečnost | 8 | 2. Červenec 2007 10:02 |
| Thread Nástroje | |
| |