![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας και πάλι, μετά από όλα τα προβλήματα με smitfraud, θα κατεβάσει avast 4,0 κατά του ιού, και την ανησυχία μου έχοντας 2 δούρειους ίππους! ![]() ένα σε αυτό το φάκελο C: \ System Volume Information \ _RESTORE (202550A8-7A33-4BCA-9586-051D24DDBF8F) \ rp2 \ A0000119.dll και το άλλο σε αυτό το C: \ qoovox \ C \ Windows \ msmdev.dll.vir |
|
| |||
| |||
| Μην ανησυχείτε. Πηγαίνετε στο C: \ qoovox \ C \ Windows \ msmdev.dll.vir και να διαγράψετε ολόκληρο το φάκελο. Αυτή είναι η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας από Combofix. Συγνώμη, αλλά θα έπρεπε να έχει να διαγράψετε ότι όταν μας γίνει. ================ C: \ System Volume Information \ _RESTORE (202550A8-7A33-4BCA-9586-051D24DDBF8F) \ rp2 \ A0000119.dll Αυτό είναι το σύστημά σας αποκατάσταση αρχείων. Μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτό από toggling Επαναφορά Συστήματος. Επαναφορά Συστήματος 1: Δεξί κλικ My Computer για το εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας σας και επιλέξτε ιδιότητες. 2: Κάντε κλικ στην καρτέλα Επαναφορά Συστήματος. 3: Επιλέξτε το πλαίσιο που λέει "Απενεργοποίηση Επαναφοράς Συστήματος σε όλες τις μονάδες δίσκου". Κάντε κλικ στο κουμπί OK. 4: Κάντε κλικ στο κουμπί Yes όταν σας ζητηθεί να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή 5: Για να ενεργοποιήσετε ξανά την Επαναφορά Συστήματος, ακολουθήστε τα βήματα 1-3, αλλά στο βήμα 3, κάντε κλικ για να καταργήσετε την Απενεργοποιήστε το πλαίσιο ελέγχου Επαναφορά Συστήματος. Φροντίστε να ενεργοποιήσετε ξανά την Επαναφορά Συστήματος (βήμα 5), όταν γίνει. =============== Επιτρέψτε μου να μάθω αν υπάρχουν προβλήματα. |
|
| |||
| |||
| Διαγραφή Γ \ qoovox <ολόκληρο το φάκελο. |
|
| |||
| |||
| Ωωω Εντάξει, θα ανησυχούσε το παλιό ιού γύρισε! Έτσι κι αλλιώς, διαγράφεται το φάκελο, αλλά όταν πατηθεί το Απενεργοποίηση Επαναφοράς Συστήματος σε όλες τις μονάδες δίσκου ". Δεν μου ζητάτε να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή μου. που μόλις είπε αυτό "έχετε επιλέξει να απενεργοποιήσετε την Επαναφορά Συστήματος. Αν συνεχίσετε όλα τα υπάρχοντα σημεία θα διαγραφούν .. Θέλετε να αποκαταστήσει τη σειρά του συστήματος; |
|
| |||
| |||
| Ναι, θα πρέπει στη συνέχεια να ζητηθεί εκ νέου εκκίνηση. Αν δεν επανεισαγάγετε εκκίνησης χειροκίνητα. Στη συνέχεια τη σειρά του πίσω για την αποκατάσταση του συστήματος. |
|
| |||
| |||
| Ω καλά, τότε κακώς επανεκκίνηση .. άλλο πράγμα, avast αριστερά τα δύο "trojans" στο στήθος του ιού πρόγραμμα-i θα πρέπει να τους διαγράψετε από εκεί; |
|
| |||
| |||
| Απολύτως. Κάνουν δεν καλό να έχουμε. Να είστε βέβαιος να αδειάσει το κάδο ανακύκλωσης. CCleaner δεν θα ήταν κακή ιδέα να τρέχει επίσης. |
|
| |||
| |||
| -Καταργείται το στήθος αρχεία από avast διαγράφεται-C: \ qoovox φάκελο αδειάσει την ανακύκλωση-bin και είμαι έτοιμη να επανεκκινήσει ~ ~ Η κακή πορεία ccleaner και avast-και θα σας ενημερώσει εάν διαπιστώσει τίποτα (thats πιθανότατα θα πάρει λίγο χρόνο) THXXX AGAIN! και συγγνώμη που ενοχλώ ya!! |
|
| |||
| |||
| Δεν ενοχλεί. Τα πάντα θα πρέπει να είναι εντάξει τώρα. ![]() Επιτρέψτε μου να μάθω. |
|
| |||
| |||
| Gooood πρωί! Πήγα για ύπνο και αριστερά Avast τρέχει, και το πρωί (σήμερα), πήρα ένα μήνυμα λέγοντας παράθυρα παράθυρα συσκευή προσδιορίζει το timeout-I / O λειτουργία για device/Harddisk2/DR8 δεν ολοκληρώθηκε πριν από το χρονικό όριο .. thats πιθανώς επειδή ο υπολογιστής μου πήγε σε κατάσταση νάρκης και το avast δεν έχει ολοκληρωθεί η σάρωση;; Θα πρέπει να σαρώσετε ξανά!! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δούρειος Ίππος & Worm;! | ct122592 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 27 Απρ 2009 21:52 |
| Δούρειος Ίππος | iana | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 11 | 29 Μαΐου 2008 00:40 |
| Δούρειος Ίππος? Βοήθεια! | Phil1706 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 4 | 17 Μαρ 2008 08:39 |
| AVG αναφοράς trojan horse BHO.CVX - Βοήθεια παρακαλώ | chrisleech11 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 24 | 20 Δεκ. 2007 11:17 |
| Δούρειος Ίππος και AVG | chuckeruk | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 8 | 2η Ιουλ 2007 10:02 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |