kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Segítség újra evilfantasy! avast talált trójai!

Reply

Téma eszközök
Old Október 1 2007, 16:32
Donor Group

Default Segítség újra evilfantasy! avast talált trójai!

Hello újra, miután a baj smitfraud, Letöltöttem avast 4,0 anti-vírus, és riasztónak nekem miután 2 trójai ló!

Egy ebben a mappában

C: \ System Volume Information \ _Restore (202550A8-7A33-4BCA-9586-051D24DDBF8F) \ RP2 \ A0000119.dll

a másik pedig az e

C: \ qoovox \ C \ Windows \ msmdev.dll.vir
Old Október 1 2007, 16:40
Moderátor Csoport

Semmi gond.

Menj a C: \ qoovox \ C \ Windows \ msmdev.dll.vir és törölje az egész mappát.
Ez a biztonsági mentéseket a Combofix. Sajnáljuk, hogy meg kellett volna törölni, hogy mikor került sor.

================

C: \ System Volume Information \ _Restore (202550A8-7A33-4BCA-9586-051D24DDBF8F) \ RP2 \ A0000119.dll

Ez a rendszer-visszaállítási fájlokat. Tudunk megszabadulni ez toggling Rendszer-visszaállítás.

Rendszer-visszaállítás
1: Kattints jobb gombbal a Sajátgép ikonra az asztalon, és válassza a Tulajdonságok menüpontot.
2. Kattintson a Rendszer-visszaállítás fülre.
3: Ha bejelöli a négyzetet, hogy azt mondja: "a rendszer-visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón". Kattintsunk az OK gombra.
4. Kattintson az Igen, ha a számítógép újraindítását kéri
5: Ha újra engedélyezni a rendszer-visszaállítás, kövesse az 1-3 lépéseket, de a 3. lépésben törölje a Rendszervisszaállító letiltása jelölőnégyzetet.

Győződjön meg róla, hogy újra lehetővé teszi a rendszer-visszaállítás (5. lépés), ha kész.
===============

Hadd tudja az esetleges problémákat.

Old Október 1 2007, 16:42
Moderátor Csoport

Töröl C \ qoovox <az egész mappát.

Old Október 1 2007, 16:49
Donor Group

Ohh Oké, aggódott a régi vírus jött vissza!

Egyébként én törölte a mappát, de mikor rákattintottam a rendszer-visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón ".
Azt nem kérdezte meg, hogy indítsa újra a számítógépet. Csak azt mondtam, hogy ez
"Ön úgy döntött, hogy kikapcsolja a rendszer-visszaállítás. Ha az összes létező pontot el kell hagyni .. Kívánja fordulóján a rendszer-visszaállítás?
Old Október 1 2007, 16:53
Moderátor Csoport

Igen, el kell majd kéri, hogy újra elindulni. Ha nem, akkor újra indítható manuálisan.
Akkor viszont a rendszer-visszaállítás vissza.

Old Október 1 2007, 16:56
Donor Group

Ó, oké, majd újraindítani rossz .. egy másik dolog, hagyd elhagyta a két "trójai" a vírus mellkasi program kéne törölni őket ott?
Old Október 1 2007, 17:00
Moderátor Csoport

Természetesen. Csinálnak nem jó, hogy van.

Győződjön meg arról, hogy üres a Lomtár. CCleaner nem lenne rossz ötlet, hogy fut is.

Old Október 1 2007, 17:10
Donor Group

A törölt fájlok avast mellkasi
-deleted C: \ qoovox mappa
-újrahasznosítás üríteni bin
és én vagyok, hamarosan újraindíthatod ~ ~
Ill run-ccleaner és hagyd, és tudatja Önnel, ha úgy találja, hogy semmit (amit valószínűleg fog eltarthat egy ideig)

THXXX újra! és bocsi a zavarásért ya!
Old Október 1 2007, 17:19
Moderátor Csoport

Nem zavarom.

Mindent meg kell OK most.

Let me know.

Old Október 2 2007, 08:00
Donor Group

Gooood reggelt! Elmentem aludni és bal Avast futni, és reggel (ma) kaptam egy Windows üzenet mondás ablakok device timeout-a meghatározza az I / O művelet, nem volt device/Harddisk2/DR8 előtt várakozási idõ ..

Valószínűleg azért, mert amit a számítógépet elaludt módja és az avast még nem kész a szkennelés?

Majd újra olvasni!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Trójai és féreg? ct122592 Vírus, kémprogram és biztonság 2 27. április 2009 21:52
Trójai IANA Vírus, kémprogram és biztonság 11 29. május 2008 00:40
Trójai, Segítség! Phil1706 Vírus, kémprogram és biztonság 4 17. március 2008 08:39
AVG jelentési trójai BHO.CVX - Help please chrisleech11 Vírus, kémprogram és biztonság 24 20. december 2007 11:17
Trójai és AVG chuckeruk Vírus, kémprogram és biztonság 8 2. július 2007 10:02
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.