![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello újra, miután a baj smitfraud, Letöltöttem avast 4,0 anti-vírus, és riasztónak nekem miután 2 trójai ló! ![]() Egy ebben a mappában C: \ System Volume Information \ _Restore (202550A8-7A33-4BCA-9586-051D24DDBF8F) \ RP2 \ A0000119.dll a másik pedig az e C: \ qoovox \ C \ Windows \ msmdev.dll.vir |
|
| |||
| |||
| Semmi gond. Menj a C: \ qoovox \ C \ Windows \ msmdev.dll.vir és törölje az egész mappát. Ez a biztonsági mentéseket a Combofix. Sajnáljuk, hogy meg kellett volna törölni, hogy mikor került sor. ================ C: \ System Volume Information \ _Restore (202550A8-7A33-4BCA-9586-051D24DDBF8F) \ RP2 \ A0000119.dll Ez a rendszer-visszaállítási fájlokat. Tudunk megszabadulni ez toggling Rendszer-visszaállítás. Rendszer-visszaállítás 1: Kattints jobb gombbal a Sajátgép ikonra az asztalon, és válassza a Tulajdonságok menüpontot. 2. Kattintson a Rendszer-visszaállítás fülre. 3: Ha bejelöli a négyzetet, hogy azt mondja: "a rendszer-visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón". Kattintsunk az OK gombra. 4. Kattintson az Igen, ha a számítógép újraindítását kéri 5: Ha újra engedélyezni a rendszer-visszaállítás, kövesse az 1-3 lépéseket, de a 3. lépésben törölje a Rendszervisszaállító letiltása jelölőnégyzetet. Győződjön meg róla, hogy újra lehetővé teszi a rendszer-visszaállítás (5. lépés), ha kész. =============== Hadd tudja az esetleges problémákat. |
|
| |||
| |||
| Töröl C \ qoovox <az egész mappát. |
|
| |||
| |||
| Ohh Oké, aggódott a régi vírus jött vissza! Egyébként én törölte a mappát, de mikor rákattintottam a rendszer-visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón ". Azt nem kérdezte meg, hogy indítsa újra a számítógépet. Csak azt mondtam, hogy ez "Ön úgy döntött, hogy kikapcsolja a rendszer-visszaállítás. Ha az összes létező pontot el kell hagyni .. Kívánja fordulóján a rendszer-visszaállítás? |
|
| |||
| |||
| Igen, el kell majd kéri, hogy újra elindulni. Ha nem, akkor újra indítható manuálisan. Akkor viszont a rendszer-visszaállítás vissza. |
|
| |||
| |||
| Ó, oké, majd újraindítani rossz .. egy másik dolog, hagyd elhagyta a két "trójai" a vírus mellkasi program kéne törölni őket ott? |
|
| |||
| |||
| Természetesen. Csinálnak nem jó, hogy van. Győződjön meg arról, hogy üres a Lomtár. CCleaner nem lenne rossz ötlet, hogy fut is. |
|
| |||
| |||
| A törölt fájlok avast mellkasi -deleted C: \ qoovox mappa -újrahasznosítás üríteni bin és én vagyok, hamarosan újraindíthatod ~ ~ Ill run-ccleaner és hagyd, és tudatja Önnel, ha úgy találja, hogy semmit (amit valószínűleg fog eltarthat egy ideig) THXXX újra! és bocsi a zavarásért ya! |
|
| |||
| |||
| Nem zavarom. Mindent meg kell OK most. ![]() Let me know. |
|
| |||
| |||
| Gooood reggelt! Elmentem aludni és bal Avast futni, és reggel (ma) kaptam egy Windows üzenet mondás ablakok device timeout-a meghatározza az I / O művelet, nem volt device/Harddisk2/DR8 előtt várakozási idõ .. Valószínűleg azért, mert amit a számítógépet elaludt módja és az avast még nem kész a szkennelés? Majd újra olvasni! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Trójai és féreg? | ct122592 | Vírus, kémprogram és biztonság | 2 | 27. április 2009 21:52 |
| Trójai | IANA | Vírus, kémprogram és biztonság | 11 | 29. május 2008 00:40 |
| Trójai, Segítség! | Phil1706 | Vírus, kémprogram és biztonság | 4 | 17. március 2008 08:39 |
| AVG jelentési trójai BHO.CVX - Help please | chrisleech11 | Vírus, kémprogram és biztonság | 24 | 20. december 2007 11:17 |
| Trójai és AVG | chuckeruk | Vírus, kémprogram és biztonság | 8 | 2. július 2007 10:02 |
| Téma eszközök | |
| |