![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| שלום שוב, אחרי כל בעיות עם smitfraud, אני הורדתי avast 4.0 אנטי וירוס, והוא alarmed שיש לי 2 סוסים טרויאניים! ![]() אחד בתיקייה זו C: \ System Volume Information \ _restore (202550A8-7A33-4BCA-9586-051D24DDBF8F) \ RP2 \ A0000119.dll והשני זה אחד C: \ qoovox \ C \ Windows \ msmdev.dll.vir |
|
| |||
| |||
| אל דאגה. עבור אל C: \ qoovox \ C \ Windows \ msmdev.dll.vir ומחק את כל התיקייה. זה גיבויים מ Combofix. מצטער, אתה צריך היה למחוק כי כשהיינו לעשות. ================ C: \ System Volume Information \ _restore (202550A8-7A33-4BCA-9586-051D24DDBF8F) \ RP2 \ A0000119.dll זה לשחזר את מערכת הקבצים. אנחנו יכולים להיפטר זה toggling שחזור המערכת. שחזור המערכת 1: לחץ לחיצה ימנית על הסמל המחשב שלי בשולחן העבודה ובחר מאפיינים. 2: לחץ על הכרטיסייה שחזור המערכת. 3: בדוק את התיבה שאומרת "בטל את שחזור המערכת בכל הכוננים". לחץ על אישור. 4: לחץ על כן כשתתבקש להפעיל מחדש את המחשב 5: כדי להפעיל מחדש שחזור מערכת, פעל לפי השלבים 1-3, אבל בשלב 3, לחץ כדי לנקות את תיבת הסימון Disable System Restore. הקפד להפעיל מחדש שחזור המערכת (שלב 5) בסיום. =============== תודיע לי אם יש בעיה כלשהי. |
|
| |||
| |||
| מחק C \ qoovox <את כל התיקייה. |
|
| |||
| |||
| אוו טוב, הייתי מודאגת וירוס הישן חזר! בכל מקרה אני מחק את התיקייה, אבל כשאני לחצת על בטל את שחזור המערכת בכל הכוננים ". הוא לא שאל אותי על מנת להפעיל מחדש את המחשב. הוא פשוט אמר את זה "בחרת לבטל את שחזור המערכת. אם תמשיך כל הנקודות הקיימות יימחקו .. האם אתה רוצה להפעיל את שחזור המערכת? |
|
| |||
| |||
| כן, אתה צריך אחר כך שתתבקש אתחול מחדש. אם לא אתחול מחדש באופן ידני. לאחר מכן פונים לאחור על שחזור המערכת. |
|
| |||
| |||
| או קיי, אז חולה אתחול מחדש .. עוד דבר, עזבו את avast שני "trojans" ב-תוכנית וירוס החזה אני צריך למחוק אותם משם? |
|
| |||
| |||
| בהחלט. הם לא עושים כדי שיהיה טוב. הקפד רוקן את סל המיחזור. CCleaner לא יהיה רעיון טוב להפעיל גם. |
|
| |||
| |||
| נמחק את הקבצים מ avast החזה נמחק C: \ qoovox תיקייה מרוקן מיחזור-bin ואני עומד לאתחל ~ ~ חולה ריצה ccleaner ו-avast ויודיע לך אם הוא ימצא משהו (thats כנראה הולך לקחת זמן) THXXX שוב! ו מצטער להטריד אותך! |
|
| |||
| |||
| לא להפריע. הכל צריך להיות בסדר עכשיו. ![]() תודיע לי. |
|
| |||
| |||
| Gooood בבוקר! הלכתי לישון והשאירו Avast הפעלה, ו בשעות הבוקר (עכשיו) יש לי הודעה אומר חלונות חלונות התקן מציינת את פסק הזמן-I / O פעולה device/Harddisk2/DR8 לא הושלם לפני פסק זמן .. thats כנראה כי המחשב שלי הלך לישון במצב של avast לא סיימו סריקה?? אמסר לסרוק שוב!! |