![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sveiki atkal, galu galā problēmas ar smitfraud, es lejupielādēt Avast 4,0 anti vīruss, un tas satraukumu man, ka tā 2 Trojas zirgi! ![]() viens šajā mapē C: \ System Volume Information \ _restore (202550A8-7A33-4BCA-9.586-051D24DDBF8F) \ RP2 \ A0000119.dll un otrs šīs C: \ qoovox \ C \ Windows \ msmdev.dll.vir |
|
| |||
| |||
| Neraizējieties. Doties uz C: \ qoovox \ C \ Windows \ msmdev.dll.vir un izdzēst visu mapi. Tas ir no Combofix backups. Atvainojiet, būtu bijis izdzēst ka tad, kad mums bija jādara. ================ C: \ System Volume Information \ _restore (202550A8-7A33-4BCA-9.586-051D24DDBF8F) \ RP2 \ A0000119.dll Šī ir jūsu sistēma atjaunot failus. Mēs varam atbrīvoties no šīs by ieslēdzot System Restore. System Restore 1: Labais klikšķis uz My Computer ikonas uz darbvirsmas un izvēlieties īpašības. 2: Noklikšķiniet uz System Restore tab. 3: Atzīmējiet lodziņu, kas saka "Turn off System Restore uz visiem diskiem". Noklikšķiniet uz Labi. 4: Noklikšķiniet uz Jā, ja jums tiek piedāvāts restartēt datoru 5: Lai atkārtoti aktivizētu System Restore, veiciet 1-3, bet 3 solis, notīriet Disable System Restore izvēles rūtiņu. Ir jānodrošina, lai no jauna aktivizētu sistēmu atjaunot (step 5), ja izdarīts. =============== Let me know, ja ir kādas problēmas. |
|
| |||
| |||
| Dzēst C \ qoovox <visu mapi. |
|
| |||
| |||
| Ohh labi, es biju noraizējies vecs vīruss atnāca atpakaļ! Anyway Es izdzēsu mapi, bet kad es noklikšķinot Turn off System Restore uz visiem diskiem ". Tā nelūdza mani restartēt datoru. tā tikai teica, "Jūs esat izvēlējies izslēgt System Restore. Ja jums joprojām visas esošās punkti tiks izdzēsts .. Vai jūs vēlaties pārvērst par System Restore? |
|
| |||
| |||
| Jā, jums pēc tam tiks piedāvāts atkārtoti boot. Ja ne, tad re-boot manuāli. Tad pagrieziet sistēma atjaunot atpakaļ. |
|
| |||
| |||
| Ak labi, slikti reboot tad .. cita lieta, Avast kreisi divas "Trojas zirgus" in vīruss krūtīs program-man izdzēst tos no turienes? |
|
| |||
| |||
| Noteikti. Viņi dara nav labi ir. Pārliecinieties, lai iztukšotu atkritni. CCleaner nebūtu slikta doma braukt arī. |
|
| |||
| |||
| -Dzēstu failus no Avast krūtīm -deleted C: \ qoovox mape -iztukšošanas pārstrādes Bin un es esmu par to reboot ~ ~ Slikti vadīt-CCleaner un Avast un par to jums paziņosim, ja tā konstatē jebko (thats iespējams gonna veikt laiciņu) THXXX AGAIN! un sorry apgrūtināt ya! |
|
| |||
| |||
| Nē apnikt. Viss ir OK. ![]() Let me know. |
|
| |||
| |||
| Gooood rīta! Es gāju gulēt un pa kreisi Avast palaist, un no rīta (Tagad) i got logi ziņojumu, kurā teikts windows ierīce taimauts-precizēts I / O darbība device/Harddisk2/DR8 nebija pabeigts pirms laika-out .. Tas ir iespējams tāpēc, ka mana datora gāja miega režīmā un Avast nav pabeigts skenēšanas? Es ņemšu to scan atkal! |
![]() |
|
| Bookmarks |