![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witam ponownie, po wszystkie problemy z smitfraud, Ściągnąłem avast 4.0 anty wirus, i to mnie niepokoić o 2 konie trojańskie! ![]() jeden w tym folderze C: \ System Volume Information \ _restore (202550A8-7A33-4BCA-9586-051D24DDBF8F) \ rp2 \ A0000119.dll a drugi w tym C: \ qoovox \ C \ Windows \ msmdev.dll.vir |
|
| |||
| |||
| No worries. Idź do C: \ qoovox \ C \ Windows \ msmdev.dll.vir i usunąć cały folder. To jest backup z Combofix. Niestety, powinny miały po usunięciu tego kiedy zostały wykonane. ================ C: \ System Volume Information \ _restore (202550A8-7A33-4BCA-9586-051D24DDBF8F) \ rp2 \ A0000119.dll Jest to system przywracania plików. Możemy pozbyć się tego zmień narzędzie Przywracanie systemu. System Restore 1: Kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonę Mój komputer na pulpicie i wybierz Właściwości. 2: Kliknij na kartę Przywracanie systemu. 3: Zaznacz pole wyboru, które mówi "Wyłącz Przywracanie systemu na wszystkich dyskach". Kliknij przycisk OK. 4: Kliknij przycisk Tak po pojawieniu się monitu o ponowne uruchomienie komputera 5: Aby ponownie włączyć narzędzie Przywracanie systemu, wykonaj kroki 1-3, ale w kroku 3 kliknij, aby wyczyścić Wyłącz Przywracanie systemu, aby je zaznaczyć. Pamiętaj, aby ponownie włączyć narzędzie Przywracanie systemu (krok 5) po zakończeniu. =============== Daj mi znać, jeśli istnieją jakiekolwiek problemy. |
|
| |||
| |||
| Usuń C \ qoovox <całego folderu. |
|
| |||
| |||
| Och dobrze, byłem zmartwiony starego wirusa wrócił! Anyway I skreśla folderze, ale kiedy kliknięty Wyłącz Przywracanie systemu na wszystkich dyskach ". Nie pytajcie mnie, aby ponownie uruchomić mojego komputera. po prostu powiedział ten "Wybrano wyłączenie Przywracania systemu. Jeśli nadal wszystkie istniejące punkty przywracania zostaną usunięte .. Czy chcesz włączyć przywracanie systemu? |
|
| |||
| |||
| Tak, to powinno być wezwanie do ponownego rozruchu. Jeśli nie ponownie uruchomić ręcznie. Następnie skręcić w systemie przywrócić ponownie. |
|
| |||
| |||
| No dobrze, źle restarcie następnie .. Inną rzeczą, avast opuścił dwa "trojany" w klatce piersiowej wirusa programu należy je usunąć z tego? |
|
| |||
| |||
| Absolutnie. Są to nie robi się dobry. Pamiętaj, aby opróżnić Kosz. CCleaner nie byłby zły pomysł, aby uruchomić również. |
|
| |||
| |||
| -Deleted pliki z avast klatki piersiowej -usunięty C: \ qoovox folder opróżnione recyklingu-bin and I'm temat do reboot ~ ~ Ill run-ccleaner i avast i let you know, jeżeli stwierdzi coś (prawdopodobnie thats gonna chwilę potrwać) THXXX AGAIN! a sorry to bother ya! |
|
| |||
| |||
| Nr niepokoić. Wszystko powinno być już OK. ![]() Let me know. |
|
| |||
| |||
| Gooood rano! I udał się do snu i lewo avast uruchomić, a rano (teraz) Mam okna komunikat okna urządzenie czasu na określa-I / O na device/Harddisk2/DR8 operacji nie została zakończona przed terminem wyjazdu .. thats prawdopodobnie dlatego, że mój komputer poszedł do trybu uśpienia i avast nie zakończysz skanowanie? Będę miał do skanowania ponownie! |
![]() |
|
| Zakładki |