![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello again, po všetkých tých problémov s Smitfraud, Stiahol som si avast 4.0 anti počítačový vírus, a je znepokojený mi s 2 trójske kone! ![]() jedna v tejto zložke C: \ System Volume Information \ _restore (202550A8-7A33-4BCA-9586-051D24DDBF8F) \ RP2 \ A0000119.dll a druhý v tomto C: \ qoovox \ C \ Windows \ msmdev.dll.vir |
|
| |||
| |||
| Bez obáv. Prejsť na C: \ qoovox \ C \ Windows \ msmdev.dll.vir a zmazať celý priečinok. To je zálohovanie z ComboFix. Je nám ľúto, ale mali by ste mali odstrániť, že keď sme boli urobiť. ================ C: \ System Volume Information \ _restore (202550A8-7A33-4BCA-9586-051D24DDBF8F) \ RP2 \ A0000119.dll To je váš systém obnoviť súbory. Nemôžeme sa zbaviť toho pripínaný Obnovovanie systému. Obnovovanie systému 1: Kliknite pravým tlačidlom na ikonu Tento počítač na pracovnej ploche a vyberte položku Vlastnosti. 2: Kliknite na kartu Obnovenie systému. 3: začiarknite políčko, ktoré hovorí "Vypnúť službu Obnovovanie systému na všetkých jednotkách". Kliknite na tlačidlo OK. 4: Kliknite na tlačidlo Áno, ak ste vyzvaní k reštartu počítača 5: Ak chcete znova povoliť Obnovovanie systému, postupujte podľa krokov 1-3, ale v kroku 3 kliknite na jasné Vypnúť službu Obnovovanie systému políčko. Uistite sa, aby opätovne-umožniť obnovenie systému (krok 5), keď urobil. =============== Dajte mi vedieť, ak sa vyskytnú nejaké problémy. |
|
| |||
| |||
| Odstrániť C \ qoovox <celú zložku. |
|
| |||
| |||
| Ach jo, bola som strach staré vírus sa vrátil! Každopádně i vypúšťa zložky, ale keď som klikol na Vypni obnovenie systému na všetkých jednotkách ". Je nepožiadala mě k reštartu počítača. to len povedal "ste si vybrali na vypnutie systému obnoviť. Ak budete pokračovať všetky existujúce body budú vymazané .. Chceš prelome obnovenie systému? |
|
| |||
| |||
| Áno, to by potom malo byť vyzvaní k re-boot. Ak sa tak nestane znova-boot ručne. Potom zase späť na obnovenie systému. |
|
| |||
| |||
| Ach jo, zlé rebootujte potom .. ďalšia vec, avast opustili dva "trójskych koní" na hrudi virus-program by mal aj ich vymazanie z toho? |
|
| |||
| |||
| Absolutně. Sú to robiť žiadne dobré mať. Uistite sa, že prázdne koša. CCleaner by nemal byť zlý nápad plynúť tiež. |
|
| |||
| |||
| -Vymazané súbory z avast hrudníka -deleted C: \ qoovox zložka -přelíván recykláciu bin a som asi na reboot ~ ~ Nemocné run-ccleaner a avast-a či viete, ak zistí, nič (to je asi to chvíľu trvať) THXXX znova! a mrzí ma obťažovať! |
|
| |||
| |||
| Ne trápiť. Všetko by malo byť OK teraz. ![]() Dajte mi vedieť. |
|
| |||
| |||
| Gooood ráno! Išiel som spať a ľavý Avast beží, a ráno (teraz) Mám okna hlásenia okien zariadenia timeout-o špecifikuje I / O operácie na device/Harddisk2/DR8 nebolo dokončené pred časom-out .. To je pravdepodobne preto, že môj počítač odišiel do režimu spánku a avast nie je čistý testovanie? Dám si skenovať znova! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Trojan Horse & Worm?! | ct122592 | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 27 apríla 2009 21:52 |
| Trójsky kôň | Iana | Virus, spyware a bezpečnosť | 11 | 29. máj 2008 00:40 |
| Trojan Horse; Pomôžte! | Phil1706 | Virus, spyware a bezpečnosť | 4 | 17. marca 2008 08:39 |
| AVG hlásenia trójske kone BHO.CVX - Pomôžte prosím | chrisleech11 | Virus, spyware a bezpečnosť | 24 | 20. december 2007 11:17 |
| Trojan Horse a AVG | chuckeruk | Virus, spyware a bezpečnosť | 8 | 2. Júl 2007 10:02 |
| Thread Tools | |
| |