![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Yeniden merhaba, smitfraud tüm sorun sonra, avast 4,0 anti virüs indirilen ve 2 Truva atları sahip yaz alarma! ![]() bu klasördeki C: \ System Volume Information \ _RESTORE (202550A8-7A33-4BCA-9586-051D24DDBF8F) \ RP2 \ A0000119.dll bu durum, diğer bir C: \ qoovox \ C \ Windows \ msmdev.dll.vir |
|
| |||
| |||
| Endişeye gerek yok. Git C: \ qoovox \ C \ Windows \ msmdev.dll.vir ve tüm klasörü silin. Bu Combofix gelen yedeklemelerini olduğunu. Maalesef, o zaman yapıldı silmek vardı olmalıdır. ================ C: \ System Volume Information \ _RESTORE (202550A8-7A33-4BCA-9586-051D24DDBF8F) \ RP2 \ A0000119.dll Bu sistem geri yükleme dosyaları. Biz bu Sistem Geri Yükleme geçiş kurtulmak. Sistem Geri Yükleme 1: Masaüstünüzde ve özellikleri Bilgisayarım simgesine sağ tıklayın. 2: sistem geri yükleme sekmesine tıklayın. 3: "Turn sistemi tüm sürücülerde geri yükleme" kapalı yazan kutuyu işaretleyin. Tamam'ı tıklatın. 4: Evet zaman bilgisayarı yeniden başlatmanız istenir 5: tekrar, 1-3 arası adımları izleyin Sistem Geri Yükleme etkinleştirirseniz, fakat 3. adımda tıklatın Sistem Geri Yükleme devre dışı bırak onay kutusunu temizleyin. Yeniden emin olun sistemi (adım 5) tamamlandığı zaman yeniden etkinleştirin. =============== Varsa herhangi bir sorun bana bildirin. |
|
| |||
| |||
| C sil \ qoovox <tüm klasör. |
|
| |||
| |||
| Ooo Tamam, geri gelen eski virüs endişeli idi! Her neyse klasörü silinmiş, ama ne zaman i sistemi, tüm sürücülerde geri kapat tıkladım ". Benim bilgisayarı yeniden başlatın beni istemediniz. sadece bu dedi "sistem geri yükleme kapatmak seçtiniz. Eğer mevcut tüm puanları silinir .. sistem geri çevirmeye devam mı? |
|
| |||
| |||
| Evet, daha sonra yeniden önyükleme istenmeyecektir. Eğer yeniden önyükleme el. Sonra dönüş sistemi geri geri. |
|
| |||
| |||
| Oh tamam, hasta yeniden doğmuş sonra .. başka bir şey, avast "virüs göğüs programında iki" trojan'lar sol-i oradan silmek gerekir? |
|
| |||
| |||
| Kesinlikle. Onlar için iyi yapıyorsun. Bin yeniden boş emin olun. CCleaner da çalıştırmak için kötü bir fikir olmaz. |
|
| |||
| |||
| -Avast göğüs ve dosyaları Silindi -C silindi: \ qoovox klasörü -boşaltılması geri dönüşüm Bin ve ben yeniden doğmuş oldum ~ ~ Kötü çalışma ccleaner ve avast ve size bildirmek Eğer bir şey bulursa (şu muhtemelen) bir süre alacak THXXX YENİDEN! ve seni rahatsız ettiğim için özür dilerim! |
|
| |||
| |||
| Hayır rahatsız. Şimdi herşey tamam olmalıdır. ![]() Bana bildirin. |
|
| |||
| |||
| Gooood sabah! Ben uyku gidip avast çalıştırmak sol ve sabah (Şimdi) i zaman önce tamamlanmamış oldu .. bir pencere mesaj pencereleri cihaz zaman aşımı söyleyerek-I / O device/Harddisk2/DR8 üzerinde işlem belirtir var şu belki, çünkü benim bilgisayar ve uyku moduna için avast tarama bittikten değil gitti? Tekrar tarama gerekecek! |
![]() |
|
| Bookmarks |