менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Допомога evilfantasy знову! Avast знайшов ТРОЖАН коня!

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 жовтня 2007, 16:32
Донор групи

Default Допомога evilfantasy знову! Avast знайшов ТРОЖАН коня!

Вітаю ще раз, після всіх неприємностей з SmitFraud, я завантажив Avast 4.0 Anti-Virus, і це стривожило мене з 2 троянських коней!

один у цій папці

C: \ System Volume Information \ _restore (202550A8-7A33-4BCA-9586-051D24DDBF8F) \ RP2 \ A0000119.dll

а інший в цьому

C: \ qoovox \ C \ Windows \ msmdev.dll.vir
Old 1 жовтня 2007, 16:40
Модератор групи

Не турбуйтеся.

Перейти на C: \ qoovox \ C \ Windows \ msmdev.dll.vir і видалити всю папку.
Це копія з Combofix. На жаль, повинні були видалити, що, коли ми закінчили.

================

C: \ System Volume Information \ _restore (202550A8-7A33-4BCA-9586-051D24DDBF8F) \ RP2 \ A0000119.dll

Це ваша система відновити файли. Ми можемо позбутися від цього, перемикаючи Відновлення системи.

Відновлення системи
1: Натисніть правою кнопкою миші по значку Мій комп'ютер на робочому столі і виберіть Властивості.
2: Натисніть на вкладку "Відновлення системи".
3: Перевірте прапорець "Вимкнути відновлення системи на всіх дисках". Натисніть кнопку ОК.
4: Натисніть кнопку Так при появі запиту на перезавантаження комп'ютера
5: Для повернення до відновлення системи, виконайте наступні кроки 1-3, але на кроці 3, зніміть прапорець Вимкнути відновлення системи прапорець.

Будьте впевнені, щоб знову включити відновлення системи (крок 5), по завершенні.
===============

Дозвольте мені знати, чи існують які-небудь проблеми.

Old 1 жовтня 2007, 16:42
Модератор групи

Видалити C \ qoovox <всю папку.

Old 1 жовтня 2007, 16:49
Донор групи

Ohh Добре, я був стурбований старий вірус повернувся!

У всякому разі я видалив папку, але коли я натиснув Вимкнути відновлення системи на всіх дисках ".
Він не питав мене перезавантажити комп'ютер. Він просто сказав це
"Ви вибрали, щоб відключити відновлення системи. Якщо як і раніше, всі існуючі точки будуть видалені .. Ви хочете перетворити" Відновлення системи "?
Old 1 жовтня 2007, 16:53
Модератор групи

Так, ви повинні потім буде запропоновано перезавантажити. Якщо ні, то перезавантажити вручну.
Потім поверніть System Restore назад.

Old 1 жовтня 2007, 16:56
Донор групи

Гаразд, жорстоке перезавантаження то .. Інша справа, Avast покинули два "троянців" у програмі грудей вірус я повинен видалити їх звідти?
Old 1 жовтня 2007, 17:00
Модератор групи

Абсолютно. Вони роблять нічого доброго мати.

Будьте впевнені, щоб очистити корзину. CCleaner не буде погана ідея запускати також.

Old 1 жовтня 2007, 17:10
Донор групи

Віддалені файли з Avast грудей
-видалили C: \ папка qoovox
-спорожніли кошик для сміття
і я про перезавантаження ~ ~
Жорстоке виконання CCleaner і Avast і повідомимо вам, якщо він знаходить нічого (ймовірно, Thats Gonna зайняти трохи часу)

THXXX ЗНОВУ! і шкода турбувати Ya!
Old 1 жовтня 2007, 17:19
Модератор групи

Не турбуйтеся.

Все має бути в порядку зараз.

Дайте мені знати.

Old 2 жовтня 2007, 08:00
Донор групи

Gooood ранку! Я ліг спати і залишив Avast результаті, в першій половині дня (Тепер) я отримав повідомлення про те, вікна Windows TimeOut-пристрій визначає операції введення / виводу на device/Harddisk2/DR8 не була завершена до тайм-аут ..

Thats ймовірно тому, що мій комп'ютер пішов в сплячий режим і Avast не закінчили сканування?

Мені доведеться знову сканувати!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Trojan Horse & черв'як?! ct122592 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 2 27 квітня 2009 21:52
TROJAN HORSE IANA Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 11 29 травня 2008 00:40
Trojan Horse; допоможіть! Phil1706 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 4 17 березня 2008 08:39
AVG звітний троянський кінь BHO.CVX - Допомога пожалуйста chrisleech11 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 24 20 грудня 2007 11:17
Троянський кінь і AVG chuckeruk Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 8 2 липня 2007 10:02
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.