![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Вітаю ще раз, після всіх неприємностей з SmitFraud, я завантажив Avast 4.0 Anti-Virus, і це стривожило мене з 2 троянських коней! ![]() один у цій папці C: \ System Volume Information \ _restore (202550A8-7A33-4BCA-9586-051D24DDBF8F) \ RP2 \ A0000119.dll а інший в цьому C: \ qoovox \ C \ Windows \ msmdev.dll.vir |
|
| |||
| |||
| Не турбуйтеся. Перейти на C: \ qoovox \ C \ Windows \ msmdev.dll.vir і видалити всю папку. Це копія з Combofix. На жаль, повинні були видалити, що, коли ми закінчили. ================ C: \ System Volume Information \ _restore (202550A8-7A33-4BCA-9586-051D24DDBF8F) \ RP2 \ A0000119.dll Це ваша система відновити файли. Ми можемо позбутися від цього, перемикаючи Відновлення системи. Відновлення системи 1: Натисніть правою кнопкою миші по значку Мій комп'ютер на робочому столі і виберіть Властивості. 2: Натисніть на вкладку "Відновлення системи". 3: Перевірте прапорець "Вимкнути відновлення системи на всіх дисках". Натисніть кнопку ОК. 4: Натисніть кнопку Так при появі запиту на перезавантаження комп'ютера 5: Для повернення до відновлення системи, виконайте наступні кроки 1-3, але на кроці 3, зніміть прапорець Вимкнути відновлення системи прапорець. Будьте впевнені, щоб знову включити відновлення системи (крок 5), по завершенні. =============== Дозвольте мені знати, чи існують які-небудь проблеми. |
|
| |||
| |||
| Видалити C \ qoovox <всю папку. |
|
| |||
| |||
| Ohh Добре, я був стурбований старий вірус повернувся! У всякому разі я видалив папку, але коли я натиснув Вимкнути відновлення системи на всіх дисках ". Він не питав мене перезавантажити комп'ютер. Він просто сказав це "Ви вибрали, щоб відключити відновлення системи. Якщо як і раніше, всі існуючі точки будуть видалені .. Ви хочете перетворити" Відновлення системи "? |
|
| |||
| |||
| Так, ви повинні потім буде запропоновано перезавантажити. Якщо ні, то перезавантажити вручну. Потім поверніть System Restore назад. |
|
| |||
| |||
| Гаразд, жорстоке перезавантаження то .. Інша справа, Avast покинули два "троянців" у програмі грудей вірус я повинен видалити їх звідти? |
|
| |||
| |||
| Абсолютно. Вони роблять нічого доброго мати. Будьте впевнені, щоб очистити корзину. CCleaner не буде погана ідея запускати також. |
|
| |||
| |||
| Віддалені файли з Avast грудей -видалили C: \ папка qoovox -спорожніли кошик для сміття і я про перезавантаження ~ ~ Жорстоке виконання CCleaner і Avast і повідомимо вам, якщо він знаходить нічого (ймовірно, Thats Gonna зайняти трохи часу) THXXX ЗНОВУ! і шкода турбувати Ya! |
|
| |||
| |||
| Не турбуйтеся. Все має бути в порядку зараз. ![]() Дайте мені знати. |
|
| |||
| |||
| Gooood ранку! Я ліг спати і залишив Avast результаті, в першій половині дня (Тепер) я отримав повідомлення про те, вікна Windows TimeOut-пристрій визначає операції введення / виводу на device/Harddisk2/DR8 не була завершена до тайм-аут .. Thats ймовірно тому, що мій комп'ютер пішов в сплячий режим і Avast не закінчили сканування? Мені доведеться знову сканувати! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Trojan Horse & черв'як?! | ct122592 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 27 квітня 2009 21:52 |
| TROJAN HORSE | IANA | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 11 | 29 травня 2008 00:40 |
| Trojan Horse; допоможіть! | Phil1706 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 4 | 17 березня 2008 08:39 |
| AVG звітний троянський кінь BHO.CVX - Допомога пожалуйста | chrisleech11 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 24 | 20 грудня 2007 11:17 |
| Троянський кінь і AVG | chuckeruk | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 8 | 2 липня 2007 10:02 |
| Різьба Інструменти | |
| |