menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnost

Register

Nápověda Už mám nějaký virus?

Reply

Thread Nástroje
Old 16 března 2008, 03:59
Nový člen skupiny

Default Nápověda Už mám nějaký virus?

Když někdy píšu tři písmena dohromady ani v e-mailu nebo jako předložení jakékoli webové stránky ty tři písmena jsou nahrazeny *** Písmena jsou všechny problémy mohou ovlivnit toto vysílání, tak budu psát dopisy níže na samostatné řádky

A

L

L

Jakékoliv myšlenky prosím nevím, jestli jsem toto vysílání na správném místě, tak jsem omluví, pokud mají mít udělali chybu,
Old 16 března 2008, 04:08
Nový člen skupiny

Mám nyní zjistili, že když vypnete mého Zone Alarm pro problém jde. To je důvod, proč se mi podařilo poslat výše vysílání bez problémů.
Old 16 března 2008, 08:16
Moderátor skupiny

ZA příkop a používat Comodo místo. Je lepší a volný stejně.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Virus Otázka - Může mi někdo říci, i když může mít virus billozz Virus, spyware a bezpečnost 1 2. duben 2009 13:58
Moji přátelé MAC má virus ... Ehm ... jo ... a Virus ... cheesepuff Virus, spyware a bezpečnost 3 29. říjen 2008 12:58
Virus pomoci jam90 Virus, spyware a bezpečnost 1 28. července 2008 07:26
Virus lolli_pop Virus, spyware a bezpečnost 13 17. listopadu 2007 09:42
Virus? carpious Virus, spyware a bezpečnost 12 6. května 2007 09:49
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.