rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa

Register

Pomoc Czy mam wirusa?

Reply

Narzędzia wątku
Old 16 marca 2008, 03:59
Nowe państwa grupy

Default Pomoc Czy mam wirusa?

Jeśli kiedykolwiek typu I trzy litery wraz albo w wiadomościach e-mail lub zgłoszenia do każdej strony internetowej te trzy litery są zastąpione *** Litery są problem ten może wpływać na poczcie, tak będę wpisz poniżej liter na oddzielnych liniach

A

L

L

Any ideas please I don't know if I am posting this we właściwym miejscu, więc przepraszam, jeśli mają mieć popełnisz błąd,
Old 16 marca 2008, 04:08
Nowe państwa grupy

Mam teraz okazało się, że jeśli wyłączyć moje Zone Alarm pro problem idzie. Dlatego udało mi się wysłać powyżej delegowania bez problemu.
Old 16 marca 2008, 08:16
Moderator grupy

Ditch ZA i używać zamiast Comodo. Lepiej i wolna jak dobrze.

Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.