menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnosť

Register

Pomoc Už mám nejaký vírus?

Reply

Thread Tools
Old 16 marca 2008, 03:59
Nový člen skupiny

Default Pomoc Už mám nejaký vírus?

Keď niekedy píšu tri písmená dohromady ani v e-mailu alebo ako predloženie akejkoľvek webovej stránky tie tri písmená sú nahradené *** Písmená sú všetky problémy môžu ovplyvniť toto vysielanie, tak budem písať listy nižšie na samostatné riadky

A

L

L

Akékoľvek myšlienky prosím nevím, jestli jsem toto vysielanie na správnom mieste, tak jsem omluví, ak majú mať urobili chybu,
Old 16 marca 2008, 04:08
Nový člen skupiny

Mám teraz zistili, že keď vypnete môjho Zone Alarm pre problém ide. To je dôvod, prečo sa mi podarilo poslať vyššie vysielanie bez problémov.
Old 16 marca 2008, 08:16
Moderátor skupiny

ZA priekopa a používať Comodo miesto. Je lepšie a voľný rovnako.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Virus Otázka - Môže mi niekto povedať, aj keď môže mať vírus billozz Virus, spyware a bezpečnosť 1 2. apríl 2009 13:58
Moji priatelia MAC má vírus ... Ehm ... jo ... a Virus ... cheesepuff Virus, spyware a bezpečnosť 3 29. október 2008 12:58
Virus pomoci jam90 Virus, spyware a bezpečnosť 1 28. júla 2008 07:26
Virus lolli_pop Virus, spyware a bezpečnosť 13 17. novembra 2007 09:42
Virus? carpious Virus, spyware a bezpečnosť 12 6. mája 2007 09:49
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.