![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Keď niekedy píšu tri písmená dohromady ani v e-mailu alebo ako predloženie akejkoľvek webovej stránky tie tri písmená sú nahradené *** Písmená sú všetky problémy môžu ovplyvniť toto vysielanie, tak budem písať listy nižšie na samostatné riadky A L L Akékoľvek myšlienky prosím nevím, jestli jsem toto vysielanie na správnom mieste, tak jsem omluví, ak majú mať urobili chybu, |
|
| |||
| |||
| Mám teraz zistili, že keď vypnete môjho Zone Alarm pre problém ide. To je dôvod, prečo sa mi podarilo poslať vyššie vysielanie bez problémov. |
|
| |||
| |||
| ZA priekopa a používať Comodo miesto. Je lepšie a voľný rovnako. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Virus Otázka - Môže mi niekto povedať, aj keď môže mať vírus | billozz | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 2. apríl 2009 13:58 |
| Moji priatelia MAC má vírus ... Ehm ... jo ... a Virus ... | cheesepuff | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 29. október 2008 12:58 |
| Virus pomoci | jam90 | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 28. júla 2008 07:26 |
| Virus | lolli_pop | Virus, spyware a bezpečnosť | 13 | 17. novembra 2007 09:42 |
| Virus? | carpious | Virus, spyware a bezpečnosť | 12 | 6. mája 2007 09:49 |
| Thread Tools | |
| |