мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

Помоћ Зар сам добио вирус?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16. Јан 2008, 03:59
Нови члан групе

Default Помоћ Зар сам добио вирус?

Када сам све три слова типа заједно или у е-пошту или као доставе на било који уеб сите оне три слова су замијењена са *** Слова су проблем мај утицати на ове информације, тако да ћу тип слова испод на одвојеним линијама

Неки

Л

Л

Било које идеје молим ја не знам ако сам постинг то у право место, па ми апологисе ако сте погрешила су,
Old 16. Јан 2008, 04:08
Нови члан групе

Ја сам сада сазнала да ако искључите Зоне аларм про мој проблем иде. То је разлог зашто сам успео послати постављање горе без проблема.
Old 16. Јан 2008, 08:16
Модератор / ица групе

Ров ЗА ЦОМОДО и користити уместо. Боље је и бесплатно, као добро.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Вирус Питање - Моћи било ко реците ми ако ЈА мај да има вирус биллозз Вирус, Спыуаре и безбедност 1 2 април 2009 13:58
Моји пријатељи МАЦ има вирус ... Умм ... ыеах ... вирус ... цхеесепуфф Вирус, Спыуаре и безбедност 3 29 октобар 2008 12:58
Вирус помоћ јам90 Вирус, Спыуаре и безбедност 1 28. јула 2008 07:26
Вирус лолли_поп Вирус, Спыуаре и безбедност 13 17 новембар 2007 09:42
Вирус? царпиоус Вирус, Спыуаре и безбедност 12 6 мај 2007 09:49
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц