![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ο αδερφός μου ήταν με τη χρήση υπολογιστή μου για να σερφάρετε * ahem * πορνό, και κατέληξα να εγκαταστήσετε winspywareprotect. Θα ήταν σκόπιμο να χρησιμοποιήσετε Rogue Remover, το οποίο δεν λειτουργεί, τότε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται smithfraudfix και ότι δεν έχει εργαστεί για να απαλλαγούμε από αυτό either.Anyhow, υπάρχει άλλος τρόπος για να απαλλαγούμε από αυτά τα πράγματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακολουθήστε τις οδηγίες εδώ και μετά τα αρχεία καταγραφής ώστε να μπορούμε να δούμε τι συμβαίνει.
| |||
| |||
| Malwarebytes' Anti-Malware 1,17 Database version: 849 1:37:11 AM 6/12/2008 mbam-log-6-12-2008 (01-37-11). txt Scan type: Full Scan (C: \ | D: \ |) Αντικείμενα σαρωμένη: 126833 Ο χρόνος που έχει παρέλθει: 1 ώρα (ες), 8 λεπτό (ά), 12 δευτερόλεπτο (α) Διεργασίες Μολυσμένες Μνήμη: 1 Memory Modules Μολυσμένα: 0 Κλειδιά μητρώου Μολυσμένα: 1 Μητρώο Αξιών Μολυσμένα: 1 Registry Data Items Μολυσμένα: 0 Φάκελοι Μολυσμένα: 6 Μολυσμένα αρχεία: 13 Διεργασίες Μολυσμένες Μνήμη: D: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ ADSL Software Limited \ WinSpywareProtect \ WinSpywareProtect.exe (Rogue.MalWarrior) -> εκφορτούμενος διαδικασία επιτυχώς. Memory Modules Μολυσμένα: (Δεν εντοπίστηκαν στοιχεία κακόβουλο) Μολυσμένα κλειδιών μητρώου: HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Software ADSL Limited (Rogue.MalWarrior) -> καραντίνα και διαγράφηκε με επιτυχία. Μολυσμένες τιμές μητρώου: HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Run \ WinSpywareProtect (Rogue.MalWarrior) -> καραντίνα και διαγράφηκε με επιτυχία. Registry Data Items Μολυσμένα: (Δεν εντοπίστηκαν στοιχεία κακόβουλο) Φάκελοι Μολυσμένα: D: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ Software ADSL Limited (Rogue.MalWarrior) -> καραντίνα και διαγράφηκε με επιτυχία. D: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ ADSL Software Limited \ WinSpywareProtect (Rogue.MalWarrior) -> καραντίνα και διαγράφηκε με επιτυχία. D: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ ADSL Software Limited \ WinSpywareProtect \ BASE (Rogue.MalWarrior) -> καραντίνα και διαγράφηκε με επιτυχία. D: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ ADSL Software Limited \ WinSpywareProtect \ ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ (Rogue.MalWarrior) -> καραντίνα και διαγράφηκε με επιτυχία. D: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ ADSL Software Limited \ WinSpywareProtect \ LOG (Rogue.MalWarrior) -> καραντίνα και διαγράφηκε με επιτυχία. D: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ ADSL Software Limited \ WinSpywareProtect \ SAVED (Rogue.MalWarrior) -> καραντίνα και διαγράφηκε με επιτυχία. Μολυσμένα αρχεία: D: \ System Volume Information \ (_RESTORE F589447D-B319-40FA-9054-B0C4E6412CB0) \ RP113 \ A0032499.exe (Trojan.Agent) -> καραντίνα και διαγράφηκε με επιτυχία. D: \ System Volume Information \ (_RESTORE F589447D-B319-40FA-9054-B0C4E6412CB0) \ RP113 \ A0032500.exe (Trojan.Agent) -> καραντίνα και διαγράφηκε με επιτυχία. D: \ System Volume Information \ (_RESTORE F589447D-B319-40FA-9054-B0C4E6412CB0) \ RP153 \ A0061615.exe (Trojan.Agent) -> καραντίνα και διαγράφηκε με επιτυχία. D: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ ADSL Software Limited \ WinSpywareProtect \ WinSpywareProtect.exe (Rogue.MalWarrior) -> καραντίνα και διαγράφηκε με επιτυχία. D: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ ADSL Software Limited \ WinSpywareProtect \ LOG \ 20080611031509467.lo g (Rogue.MalWarrior) -> καραντίνα και διαγράφηκε με επιτυχία. D: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ ADSL Software Limited \ WinSpywareProtect \ LOG \ 20080611035820890.lo g (Rogue.MalWarrior) -> καραντίνα και διαγράφηκε με επιτυχία. D: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ ADSL Software Limited \ WinSpywareProtect \ LOG \ 20080611042934786.lo g (Rogue.MalWarrior) -> καραντίνα και διαγράφηκε με επιτυχία. D: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ ADSL Software Limited \ WinSpywareProtect \ LOG \ 20080611094417312.lo g (Rogue.MalWarrior) -> καραντίνα και διαγράφηκε με επιτυχία. D: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ ADSL Software Limited \ WinSpywareProtect \ LOG \ 20080611141303089.lo g (Rogue.MalWarrior) -> καραντίνα και διαγράφηκε με επιτυχία. D: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ ADSL Software Limited \ WinSpywareProtect \ LOG \ 20080611171519968.lo g (Rogue.MalWarrior) -> καραντίνα και διαγράφηκε με επιτυχία. D: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ ADSL Software Limited \ WinSpywareProtect \ LOG \ 20080611184633875.lo g (Rogue.MalWarrior) -> καραντίνα και διαγράφηκε με επιτυχία. D: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ ADSL Software Limited \ WinSpywareProtect \ LOG \ 20080611194625578.lo g (Rogue.MalWarrior) -> καραντίνα και διαγράφηκε με επιτυχία. D: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ ADSL Software Limited \ WinSpywareProtect \ LOG \ 20080612002504703.lo g (Rogue.MalWarrior) -> καραντίνα και διαγράφηκε με επιτυχία. |
|
| |||
| |||
| CC Καθαρότερες και Superantispyware έκθεση ως καθαρή |
|
| |||
| |||
| Πάντα χρειάζονται ένα Hijackthis log. |
|
| |||
| |||
| Λυπάμαι για ότι εδώ ισχύει: Logfile του Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan είναι αποθηκευμένα σε 2:05:31, στις 6/12/2008 Πλατφόρμα: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16674) Boot mode: Normal Διαδικασίες λειτουργίας: D: \ WINDOWS \ System32 \ Smss.exe D: \ WINDOWS \ system32 \ Winlogon.exe D: \ WINDOWS \ system32 \ Services.exe D: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe D: \ WINDOWS \ system32 \ Svchost.exe D: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe D: \ WINDOWS \ system32 \ ZoneLabs \ vsmon.exe D: \ Program Files \ Lavasoft \ Ad-Aware \ aawservice.exe D: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ aswUpdSv.exe D: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ ashServ.exe D: \ WINDOWS \ system32 \ LEXBCES.EXE D: \ WINDOWS \ system32 \ Spoolsv.exe D: \ WINDOWS \ system32 \ LEXPPS.EXE D: \ WINDOWS \ system32 \ Svchost.exe D: \ WINDOWS \ Explorer.EXE D: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ ashMaiSv.exe D: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ ashWebSv.exe D: \ WINDOWS \ system32 \ igfxtray.exe D: \ WINDOWS \ system32 \ hkcmd.exe D: \ WINDOWS \ system32 \ igfxpers.exe D: \ WINDOWS \ RTHDCPL.EXE D: \ WINDOWS \ mHotkey.exe D: \ Program Files \ Adobe \ Photoshop Album Starter Edition \ 3.2 \ Apps \ apdproxy.exe D: \ Program Files \ Lexmark 1200 Series \ lxczbmgr.exe D: \ Program Files \ CyberLink \ PowerDVD \ PDVDServ.exe D: \ Program Files \ Zone Labs \ ZoneAlarm \ zlclient.exe D: \ WINDOWS \ system32 \ igfxsrvc.exe D: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_06 \ bin \ jusched.exe D: \ PROGRA ~ 1 \ ALWILS ~ 1 \ Avast4 \ ashDisp.exe D: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe D: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe D: \ Program Files \ Lexmark 1200 Series \ lxczbmon.exe D: \ Program Files \ OpenOffice.org 2.3 \ program \ soffice.exe D: \ Program Files \ OpenOffice.org 2.3 \ program \ soffice.BIN D: \ WINDOWS \ system32 \ Taskmgr.exe D: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis \ HijackThis.exe O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - D: \ Program Files \ Common Files \ Adobe \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll O2 - BHO: SSVHelper Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - D: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_06 \ bin \ ssv.dll O4 - HKLM \ .. \ Run: [IgfxTray] D: \ WINDOWS \ system32 \ igfxtray.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [HotKeysCmds] D: \ WINDOWS \ system32 \ hkcmd.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [Εμμονή] D: \ WINDOWS \ system32 \ igfxpers.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [RTHDCPL] RTHDCPL.EXE O4 - HKLM \ .. \ Run: [SkyTel] SkyTel.EXE O4 - HKLM \ .. \ Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE O4 - HKLM \ .. \ Run: [CHotkey] mHotkey.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe Photo Downloader] "D: \ Program Files \ Adobe \ Photoshop Album Starter Edition \ 3.2 \ Apps \ apdproxy.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [Lexmark 1200 Series] "D: \ Program Files \ Lexmark 1200 Series \ lxczbmgr.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [RemoteControl] "D: \ Program Files \ CyberLink \ PowerDVD \ PDVDServ.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [ZoneAlarm Client] "D: \ Program Files \ Zone Labs \ ZoneAlarm \ zlclient.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "D: \ Program Files \ Adobe \ Reader 8,0 \ Reader \ Reader_sl.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] "D: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_06 \ bin \ jusched.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [avast!] D: \ PROGRA ~ 1 \ ALWILS ~ 1 \ Avast4 \ ashDisp.exe O4 - HKCU \ .. \ Run: [cdloader] "D: \ Documents and Settings \ Sean \ Application Data \ mjusbsp \ cdloader2.exe" MAGICJACK O4 - HKCU \ .. \ Run: [SUPERAntiSpyware] D: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe O4 - HKCU \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] D: \ WINDOWS \ system32 \ Ctfmon.exe O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ Run: [MySpaceIM] D: \ Program Files \ MySpace \ IM \ MySpaceIM.exe (User 'SYSTEM') O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ Run: [MySpaceIM] D: \ Program Files \ MySpace \ IM \ MySpaceIM.exe (User 'Default χρήστη ») O4 - Startup: OpenOffice.org 2.3.lnk = D: \ Program Files \ OpenOffice.org 2.3 \ program \ quickstart.exe O9 - Extra κουμπί: (δεν υπάρχει το όνομα) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - D: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_06 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - D: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_06 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra κουμπί: Απόλυτη Poker - (13C1DBF6-7535-495c-91F6-8C13714ED485) - D: \ Documents and Settings \ Sean \ Start Menu \ Programs \ Απόλυτη Poker \ Απόλυτη Poker.lnk O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Απόλυτη Poker - (13C1DBF6-7535-495c-91F6-8C13714ED485) - D: \ Documents and Settings \ Sean \ Start Menu \ Programs \ Απόλυτη Poker \ Απόλυτη Poker.lnk O9 - Extra κουμπί: PokerStars - (3AD14F0C-ED16-4e43-B6D8-661B03F6A1EF) - D: \ Program Files \ PokerStars \ PokerStarsUpdate.exe O9 - Extra κουμπί: (δεν υπάρχει το όνομα) - (e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583) - D: \ WINDOWS \ Network Diagnostic \ xpnetdiag.exe O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: @ xpsp3res.dll, -20001 - (e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583) - D: \ WINDOWS \ Network Diagnostic \ xpnetdiag.exe O9 - Extra κουμπί: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - D: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - D: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O12 - Plugin για. Spop: D: \ Program Files \ Internet Explorer \ Plugins \ NPDocBox.dll O20 - Winlogon Notify:! SASWinLogon - D: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SASWINLO.dll O23 - Service: Lavasoft Ad-Aware Service (aawservice) - Lavasoft - D: \ Program Files \ Lavasoft \ Ad-Aware \ aawservice.exe O23 - Service: avast! iAVS4 Υπηρεσία Ελέγχου (aswUpdSv) - ALWIL Software - D: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ aswUpdSv.exe O23 - Service: avast! Antivirus - ALWIL Software - D: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ ashServ.exe O23 - Service: avast! Mail Scanner - ALWIL Software - D: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ ashMaiSv.exe O23 - Service: avast! Web Scanner - ALWIL Software - D: \ Program Files \ Alwil Software \ Avast4 \ ashWebSv.exe O23 - Service: LexBce Server (LexBceS) - Lexmark International, Inc - D: \ WINDOWS \ system32 \ LEXBCES.EXE O23 - Service: TrueVector Internet Monitor (vsmon) - Zone Labs, LLC - D: \ WINDOWS \ system32 \ ZoneLabs \ vsmon.exe -- Τέλος του αρχείου - 5742 bytes |
|
| |||
| |||
| Όλα φαίνονται καλά, πώς είναι το PC τώρα; |
|
| |||
| |||
| Φαίνεται να είναι ωραία, εκτός από το γεγονός Χρειάζομαι ένα νέο επεξεργαστή. Ευχαριστώ παιδιά. |
|
| |||
| |||
| Τελική βήματα. Ορίστε ένα νέο σημείο επαναφοράς για την αποτροπή πιθανών reinfection από παλιά Ρύθμιση ένα νέο σημείο επαναφοράς μετά τον καθαρισμό του συστήματός σας θα επιτρέψει στον υπολογιστή σας για να roll-πίσω σε μια καθαρή κατάσταση λειτουργίας, εφόσον αυτό απαιτείται.
Χρησιμοποιήστε το Secunia Software Inspector για να ελέγξει για ξεπερασμένο λογισμικό. Από ημερομηνία λογισμικό ασφαλείας κακόβουλου λογισμικού ευπάθειες που μπορούν να εκμεταλλευτούν.
Check out Διατηρώντας ασφαλή Yourself On The Web για συμβουλές και δωρεάν εργαλεία για να σας ασφαλή στο μέλλον. Δείτε επίσης Αργό υπολογιστή; Δεν μπορεί να είναι Malware δωρεάν καθαρισμό / συντήρηση εργαλείων, για να διατηρήσετε την ομαλή λειτουργία του υπολογιστή σας. Ας γνωρίζουν εάν τίποτα άλλο έρχεται. |