kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

HELP! My Laptop fut Slow

Reply

Téma eszközök
Old November 4, 2008, 16:07
Új tag Csoport

Default HELP! My Laptop fut Slow

nemrég én-m laptop van, hogy lassan fut, és tart korosztály beindításához. Nem csak azt, hanem a hang whne próbálok zenélni ment, hátborzongató, minden idegesség, és akkor is, amikor megpróbálom lejátszani egy DVD a videó nyugtalanság.

Én Naplók fájlok Hijack ezt, Malwarebytes és SUPERAntiSpyware
Old November 4, 2008, 16:13
Moderátor Csoport

Post a rönköket kérem.

Old November 4 2008, 16:16
Új tag Csoport

Íme a napló-fájljai SUPERAntiSpyware, Malwarebytes és ez hijack

Malwarebytes' Anti-Malware 1,30
Adatbázis-verzió: 1306
5/1/2600 Windows Service Pack 2

04/11/2008 21:30:01
mbam-log-2008-11-04 (21-30-01). txt

Beolvasás típusa: Quick Scan
Tárgyakat beolvasott: 44.156
Eltelt idő: 13 perc (ek), 7 másodperc (ek)

Memory Processes Infected: 0
Fertőzött memória modulok: 0
Fertőzött rendszerleíró kulcsok: 0
Fertőzött rendszerleíró értékek: 0
Registry adatokat Infected: 0
Fertőzött mappák: 0
Fertőzött fájlok: 0

Memory Processes Infected:
(Nem észlelhető rosszindulatú elem)

Fertőzött memória modulok:

Fertőzött rendszerleíró kulcsok:

Fertőzött rendszerleíró értékek:

Registry adatokat Infected:

Fertőzött mappák:

A fertőzött fájlok:

Naplózás A Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan mentése 22:40:44, on 04/11/2008
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18241)
Boot mode: Normal

Futó folyamatok:
C: \ WINDOWS \ System32 \ smss.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ winlogon.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Services.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Lsass.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe
C: \ Program Files \ Windows Defender \ MsMpEng.exe
C: \ Program Files \ Intel \ Wireless \ Bin \ EvtEng.exe
C: \ Program Files \ Intel \ Wireless \ Bin \ S24EvMon.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ LEXBCES.EXE
C: \ WINDOWS \ Explorer.EXE
C: \ WINDOWS \ System32 \ Spoolsv.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ LEXPPS.EXE
C: \ Program Files \ Avira \ AntiVir PersonalEdition Classic \ sched.exe
C: \ Program Files \ Avira \ AntiVir PersonalEdition Classic \ avguard.exe
C: \ Program Files \ Java \ jre6 \ bin \ jqs.exe
C: \ Program Files \ Intel \ Wireless \ Bin \ RegSrvc.exe
C: \ Program Files \ Sony \ VAIO Event Service \ VESMgr.exe
C: \ Program Files \ Apoint \ Apoint.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ hkcmd.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ igfxpers.exe
C: \ Program Files \ Sony \ VAIO Power Management \ SPMgr.exe
C: \ Program Files \ Sony \ VAIO Update 2 \ VAIOUpdt.exe
C: \ Program Files \ Utimaco \ SafeGuard PrivateDisk \ pdservice.exe
C: \ WINDOWS \ RTHDCPL.EXE
C: \ Program Files \ Apoint \ Apntex.exe
C: \ Program Files \ iTunes \ iTunesHelper.exe
C: \ Program Files \ Lexmark 1200 Series \ lxczbmgr.exe
C: \ Program Files \ Avira \ AntiVir PersonalEdition Classic \ avgnt.exe
C: \ Program Files \ Windows Defender \ MSASCui.exe
C: \ Program Files \ Java \ jre6 \ bin \ jusched.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe
C: \ Program Files \ Lexmark 1200 Series \ lxczbmon.exe
C: \ Program Files \ DNS \ btdna.exe
C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe
C: \ Program Files \ Internet Explorer \ iexplore.exe
C: \ Program Files \ Internet Explorer \ iexplore.exe
C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis \ HijackThis.exe
C: \ Program Files \ Malwarebytes' Anti-Malware \ mbam.exe
C: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe

R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://www.google.co.uk/
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 7.0 \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: Java (TM) Plug-In SSV Helper - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files \ Java \ jre6 \ bin \ ssv.dll
Az O2 - BHO: GoogleAFE - (CA6319C0-31B7-401E-A518-A07C3DB8F777) - C: \ PROGRA ~ 1 \ GOOGLE ~ 1 \ GoogleAFE.dll
O2 - BHO: Java (TM) Plug-in 2 SSV Helper - (DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9) - C: \ Program Files \ Java \ jre6 \ bin \ jp2ssv.dll
O2 - BHO: JQSIEStartDetectorImpl - (E7E6F031-17CE-4C07-BC86-EABFE594F69C) - C: \ Program Files \ Java \ jre6 \ lib \ bevethet \ jqs \ IE \ jqs_plugin.dll
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Apoint] C: \ Program Files \ Apoint \ Apoint.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [igfxtray] C: \ WINDOWS \ System32 \ igfxtray.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [igfxhkcmd] C: \ WINDOWS \ System32 \ hkcmd.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [igfxpers] C: \ WINDOWS \ System32 \ igfxpers.exe
Background O4 - HKLM \ .. \ Run: [SonyPowerCfg] C: \ Program Files \ Sony \ VAIO Power Management \ SPMgr.exe
Background O4 - HKLM \ .. \ Run: [ISBMgr.exe] C: \ Program Files \ Sony \ ISB Utility \ ISBMgr.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [VAIO Update 2] "C: \ Program Files \ Sony \ VAIO Update 2 \ VAIOUpdt.exe" / Stationary
Background O4 - HKLM \ .. \ Run: [PDService.exe] C: \ Program Files \ Utimaco \ SafeGuard PrivateDisk \ pdservice.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [RTHDCPL] RTHDCPL.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE
Background O4 - HKLM \ .. \ Run: [AzMixerSel] C: \ Program Files \ Realtek \ InstallShield \ AzMixerSel.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [QuickTime Task] "C: \ Program Files \ QuickTime \ qttask.exe"-atboottime
O4 - HKLM \ .. \ Run: [iTunesHelper] "C: \ Program Files \ iTunes \ iTunesHelper.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Lexmark 1200 Series] "C: \ Program Files \ Lexmark 1200 Series \ lxczbmgr.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [avgnt] "C: \ Program Files \ Avira \ AntiVir PersonalEdition Classic \ avgnt.exe" / perc
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Windows Defender] "C: \ Program Files \ Windows Defender \ MSASCui.exe"-hide
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files \ Java \ jre6 \ bin \ jusched.exe"
O4 - HKCU \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [BitTorrent DNA] "C: \ Program Files \ DNS \ btdna.exe"
O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'Default user')
O8 - Extra context menu item: E & xportálás Microsoft Excel - res: / / C: \ PROGRA ~ 1 \ mikrók ~ 4 \ Office11 \ EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Kutatás - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ PROGRA ~ 1 \ mikrók ~ 4 \ Office11 \ REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
O14 - IERESET.INF: START_PAGE_URL = http://www.club-vaio.com/en/
O16 - DPF: (56762DEC-6B0D-4AB4-A8AD-989993B5D08B) (OnlineScanner Control) -- http://www.eset.eu/buxus/docs/OnlineScanner.cab
O16 - DPF: (6E32070A-766D-4EE6-879C-DC1FA91D2FC3) (MUWebControl osztály) -- http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/V5Controls/en/x86/client/muweb_site.cab?1225049667890
O20 - Winlogon Notify:! SASWinLogon - C: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SASWINLO.dll
O23 - Service: Avira AntiVir Personal - Free Antivirus scheduler (AntiVirScheduler) - Avira GmbH - C: \ Program Files \ Avira \ AntiVir PersonalEdition Classic \ sched.exe
O23 - Service: Avira AntiVir Personal - Free Antivirus Guard (AntiVirService) - Avira GmbH - C: \ Program Files \ Avira \ AntiVir PersonalEdition Classic \ avguard.exe
O23 - Service: EvtEng - Intel Corporation - C: \ Program Files \ Intel \ Wireless \ Bin \ EvtEng.exe
O23 - Service: Image Converter videofelvétel monitoron VAIO Entertainment - Sony Corporation - C: \ Program Files \ Sony \ Image Converter 2 \ IcVzMon.exe
O23 - Service: iPod Service - Apple Inc. - C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe
O23 - Service: Java Quick Starter (JavaQuickStarterService) - a Sun Microsystems, Inc. - C: \ Program Files \ Java \ jre6 \ bin \ jqs.exe
O23 - Service: LexBce Server (LexBceS) - Lexmark International, Inc. - C: \ WINDOWS \ System32 \ LEXBCES.EXE
O23 - Service: MSCSPTISRV - Sony Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Sony Shared \ AVLib \ MSCSPTISRV.exe
O23 - Service: PACSPTISVR - Sony Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Sony Shared \ AVLib \ PACSPTISVR.exe
O23 - Service: RegSrvc - Intel Corporation - C: \ Program Files \ Intel \ Wireless \ Bin \ RegSrvc.exe
O23 - Service: Spectrum24 Event Monitor (S24EventMonitor) - Intel Corporation - C: \ Program Files \ Intel \ Wireless \ Bin \ S24EvMon.exe
O23 - Service: Sony SPTI Szolgálat (SPTISRV) - Sony Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Sony Shared \ AVLib \ SPTISRV.exe
O23 - Service: VAIO Event Service - Sony Corporation - C: \ Program Files \ Sony \ VAIO Event Service \ VESMgr.exe
O23 - Service: VAIO Cooporated Inicializálás (VCI) - Sony Corporation - C: \ Program Files \ Sony \ VAIO együttműködött Inicializálás \ VCI_SVC.exe

--
End of file - 7628 bytes

SUPERAntiSpyware Scan Napló
http://www.superantispyware.com

Generated 11/04/2008 at 06:09

Alkalmazás verzió: 4/21/1004

Mag szabályzat Database Version: 3.622
Nyomát szabályzat Database Version: 1606

Beolvasás típusa: Complete Scan
Összesen Scan Time: 06:14:50

Memória beolvasott elem: 396
Memória észlelt fenyegetések: 0
Rendszerleíró elemek beolvasott: 4.699
Rendszerleíróadatbázis észlelt fenyegetések: 0
File beolvasott tételek: 37.598
File észlelt fenyegetések: 0
Old November 4, 2008, 16:22
Moderátor Csoport

Nagyon valószínűtlen, ez egy rosszindulatú kérdés. Próbálja kiküldetés a Windows fórumba.

Van néhány dolog, amit tehetünk itt.

StartupLite
  • Letöltés StartupLite által MalwareBytes az asztalra.
  • DoubleClick StartupLite.exe elindítsa a programot.
  • Biztosítani kell a Kikapcsol opció be van jelölve.
  • Kattints Folytatás.
  • A pop-up üzenetet fog mondani a felesleges indítási elemek listáján van tiltva, és kérjük, hogy újra kell indítani a számítógépet.
  • Indítsa újra a számítógépét.

----------

Letöltés Disable / Remove Windows Messenger A Desktop eltávolítása Windows Messenger.

Ne tévessze Windows Messenger vele MSN Messenger mert nem ugyanaz. Windows Messenger egy gyakori oka a popup.

Unzip a file az asztalon. Nyissuk meg a MessengerDisable.exe és válassza az alsó box -- Távolítsa el a Windows Messenger , és kattintson Vonatkozik.

Kilép a MessengerDisable törölje a két kép, hogy felkerültek a Desktop.

Run CCleaner.

Készíts egy új témát a Windows fórumba.

Old November 4, 2008, 17:08
Administrator Group

Kibír-hoz egy szál egyelőre kizárja malware majd lépni, egyébként ez csak összezavarja a dolgokat. Köszönöm.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old November 4, 2008, 17:14
Új tag Csoport

Hang, épp csinál, mint javasolt.

Kész a malware cucc, akkor azt hiszem izé a következõ útvonalat?
Old November 4, 2008, 17:19
Administrator Group

Hoppá, az én hibám, nem vette észre evilfantasy már válaszolt, kérem, tegye továbbra is a Windows fórumba.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.