![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| nemrég én-m laptop van, hogy lassan fut, és tart korosztály beindításához. Nem csak azt, hanem a hang whne próbálok zenélni ment, hátborzongató, minden idegesség, és akkor is, amikor megpróbálom lejátszani egy DVD a videó nyugtalanság. Én Naplók fájlok Hijack ezt, Malwarebytes és SUPERAntiSpyware |
|
| |||
| |||
| Post a rönköket kérem. |
|
| |||
| |||
| Íme a napló-fájljai SUPERAntiSpyware, Malwarebytes és ez hijack Malwarebytes' Anti-Malware 1,30 Adatbázis-verzió: 1306 5/1/2600 Windows Service Pack 2 04/11/2008 21:30:01 mbam-log-2008-11-04 (21-30-01). txt Beolvasás típusa: Quick Scan Tárgyakat beolvasott: 44.156 Eltelt idő: 13 perc (ek), 7 másodperc (ek) Memory Processes Infected: 0 Fertőzött memória modulok: 0 Fertőzött rendszerleíró kulcsok: 0 Fertőzött rendszerleíró értékek: 0 Registry adatokat Infected: 0 Fertőzött mappák: 0 Fertőzött fájlok: 0 Memory Processes Infected: (Nem észlelhető rosszindulatú elem) Fertőzött memória modulok: (Nem észlelhető rosszindulatú elem) Fertőzött rendszerleíró kulcsok: (Nem észlelhető rosszindulatú elem) Fertőzött rendszerleíró értékek: (Nem észlelhető rosszindulatú elem) Registry adatokat Infected: (Nem észlelhető rosszindulatú elem) Fertőzött mappák: (Nem észlelhető rosszindulatú elem) A fertőzött fájlok: (Nem észlelhető rosszindulatú elem) Naplózás A Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan mentése 22:40:44, on 04/11/2008 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18241) Boot mode: Normal Futó folyamatok: C: \ WINDOWS \ System32 \ smss.exe C: \ WINDOWS \ system32 \ winlogon.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Services.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Lsass.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe C: \ Program Files \ Windows Defender \ MsMpEng.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe C: \ Program Files \ Intel \ Wireless \ Bin \ EvtEng.exe C: \ Program Files \ Intel \ Wireless \ Bin \ S24EvMon.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ LEXBCES.EXE C: \ WINDOWS \ Explorer.EXE C: \ WINDOWS \ System32 \ Spoolsv.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ LEXPPS.EXE C: \ Program Files \ Avira \ AntiVir PersonalEdition Classic \ sched.exe C: \ Program Files \ Avira \ AntiVir PersonalEdition Classic \ avguard.exe C: \ Program Files \ Java \ jre6 \ bin \ jqs.exe C: \ Program Files \ Intel \ Wireless \ Bin \ RegSrvc.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe C: \ Program Files \ Sony \ VAIO Event Service \ VESMgr.exe C: \ Program Files \ Apoint \ Apoint.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ hkcmd.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ igfxpers.exe C: \ Program Files \ Sony \ VAIO Power Management \ SPMgr.exe C: \ Program Files \ Sony \ VAIO Update 2 \ VAIOUpdt.exe C: \ Program Files \ Utimaco \ SafeGuard PrivateDisk \ pdservice.exe C: \ WINDOWS \ RTHDCPL.EXE C: \ Program Files \ Apoint \ Apntex.exe C: \ Program Files \ iTunes \ iTunesHelper.exe C: \ Program Files \ Lexmark 1200 Series \ lxczbmgr.exe C: \ Program Files \ Avira \ AntiVir PersonalEdition Classic \ avgnt.exe C: \ Program Files \ Windows Defender \ MSASCui.exe C: \ Program Files \ Java \ jre6 \ bin \ jusched.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe C: \ Program Files \ Lexmark 1200 Series \ lxczbmon.exe C: \ Program Files \ DNS \ btdna.exe C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe C: \ Program Files \ Internet Explorer \ iexplore.exe C: \ Program Files \ Internet Explorer \ iexplore.exe C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis \ HijackThis.exe C: \ Program Files \ Malwarebytes' Anti-Malware \ mbam.exe C: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://www.google.co.uk/ R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 7.0 \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll O2 - BHO: Java (TM) Plug-In SSV Helper - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files \ Java \ jre6 \ bin \ ssv.dll Az O2 - BHO: GoogleAFE - (CA6319C0-31B7-401E-A518-A07C3DB8F777) - C: \ PROGRA ~ 1 \ GOOGLE ~ 1 \ GoogleAFE.dll O2 - BHO: Java (TM) Plug-in 2 SSV Helper - (DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9) - C: \ Program Files \ Java \ jre6 \ bin \ jp2ssv.dll O2 - BHO: JQSIEStartDetectorImpl - (E7E6F031-17CE-4C07-BC86-EABFE594F69C) - C: \ Program Files \ Java \ jre6 \ lib \ bevethet \ jqs \ IE \ jqs_plugin.dll O4 - HKLM \ .. \ Run: [Apoint] C: \ Program Files \ Apoint \ Apoint.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [igfxtray] C: \ WINDOWS \ System32 \ igfxtray.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [igfxhkcmd] C: \ WINDOWS \ System32 \ hkcmd.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [igfxpers] C: \ WINDOWS \ System32 \ igfxpers.exe Background O4 - HKLM \ .. \ Run: [SonyPowerCfg] C: \ Program Files \ Sony \ VAIO Power Management \ SPMgr.exe Background O4 - HKLM \ .. \ Run: [ISBMgr.exe] C: \ Program Files \ Sony \ ISB Utility \ ISBMgr.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [VAIO Update 2] "C: \ Program Files \ Sony \ VAIO Update 2 \ VAIOUpdt.exe" / Stationary Background O4 - HKLM \ .. \ Run: [PDService.exe] C: \ Program Files \ Utimaco \ SafeGuard PrivateDisk \ pdservice.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [RTHDCPL] RTHDCPL.EXE O4 - HKLM \ .. \ Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE Background O4 - HKLM \ .. \ Run: [AzMixerSel] C: \ Program Files \ Realtek \ InstallShield \ AzMixerSel.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [QuickTime Task] "C: \ Program Files \ QuickTime \ qttask.exe"-atboottime O4 - HKLM \ .. \ Run: [iTunesHelper] "C: \ Program Files \ iTunes \ iTunesHelper.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [Lexmark 1200 Series] "C: \ Program Files \ Lexmark 1200 Series \ lxczbmgr.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [avgnt] "C: \ Program Files \ Avira \ AntiVir PersonalEdition Classic \ avgnt.exe" / perc O4 - HKLM \ .. \ Run: [Windows Defender] "C: \ Program Files \ Windows Defender \ MSASCui.exe"-hide O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files \ Java \ jre6 \ bin \ jusched.exe" O4 - HKCU \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe O4 - HKCU \ .. \ Run: [BitTorrent DNA] "C: \ Program Files \ DNS \ btdna.exe" O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'LOCAL SERVICE') O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS') O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'SYSTEM') O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'Default user') O8 - Extra context menu item: E & xportálás Microsoft Excel - res: / / C: \ PROGRA ~ 1 \ mikrók ~ 4 \ Office11 \ EXCEL.EXE/3000 O9 - Extra button: Kutatás - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ PROGRA ~ 1 \ mikrók ~ 4 \ Office11 \ REFIEBAR.DLL O9 - Extra button: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O14 - IERESET.INF: START_PAGE_URL = http://www.club-vaio.com/en/ O16 - DPF: (56762DEC-6B0D-4AB4-A8AD-989993B5D08B) (OnlineScanner Control) -- http://www.eset.eu/buxus/docs/OnlineScanner.cab O16 - DPF: (6E32070A-766D-4EE6-879C-DC1FA91D2FC3) (MUWebControl osztály) -- http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/V5Controls/en/x86/client/muweb_site.cab?1225049667890 O20 - Winlogon Notify:! SASWinLogon - C: \ Program Files \ SUPERAntiSpyware \ SASWINLO.dll O23 - Service: Avira AntiVir Personal - Free Antivirus scheduler (AntiVirScheduler) - Avira GmbH - C: \ Program Files \ Avira \ AntiVir PersonalEdition Classic \ sched.exe O23 - Service: Avira AntiVir Personal - Free Antivirus Guard (AntiVirService) - Avira GmbH - C: \ Program Files \ Avira \ AntiVir PersonalEdition Classic \ avguard.exe O23 - Service: EvtEng - Intel Corporation - C: \ Program Files \ Intel \ Wireless \ Bin \ EvtEng.exe O23 - Service: Image Converter videofelvétel monitoron VAIO Entertainment - Sony Corporation - C: \ Program Files \ Sony \ Image Converter 2 \ IcVzMon.exe O23 - Service: iPod Service - Apple Inc. - C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe O23 - Service: Java Quick Starter (JavaQuickStarterService) - a Sun Microsystems, Inc. - C: \ Program Files \ Java \ jre6 \ bin \ jqs.exe O23 - Service: LexBce Server (LexBceS) - Lexmark International, Inc. - C: \ WINDOWS \ System32 \ LEXBCES.EXE O23 - Service: MSCSPTISRV - Sony Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Sony Shared \ AVLib \ MSCSPTISRV.exe O23 - Service: PACSPTISVR - Sony Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Sony Shared \ AVLib \ PACSPTISVR.exe O23 - Service: RegSrvc - Intel Corporation - C: \ Program Files \ Intel \ Wireless \ Bin \ RegSrvc.exe O23 - Service: Spectrum24 Event Monitor (S24EventMonitor) - Intel Corporation - C: \ Program Files \ Intel \ Wireless \ Bin \ S24EvMon.exe O23 - Service: Sony SPTI Szolgálat (SPTISRV) - Sony Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Sony Shared \ AVLib \ SPTISRV.exe O23 - Service: VAIO Event Service - Sony Corporation - C: \ Program Files \ Sony \ VAIO Event Service \ VESMgr.exe O23 - Service: VAIO Cooporated Inicializálás (VCI) - Sony Corporation - C: \ Program Files \ Sony \ VAIO együttműködött Inicializálás \ VCI_SVC.exe -- End of file - 7628 bytes SUPERAntiSpyware Scan Napló http://www.superantispyware.com Generated 11/04/2008 at 06:09 Alkalmazás verzió: 4/21/1004 Mag szabályzat Database Version: 3.622 Nyomát szabályzat Database Version: 1606 Beolvasás típusa: Complete Scan Összesen Scan Time: 06:14:50 Memória beolvasott elem: 396 Memória észlelt fenyegetések: 0 Rendszerleíró elemek beolvasott: 4.699 Rendszerleíróadatbázis észlelt fenyegetések: 0 File beolvasott tételek: 37.598 File észlelt fenyegetések: 0 |
|
| |||
| |||
| Nagyon valószínűtlen, ez egy rosszindulatú kérdés. Próbálja kiküldetés a Windows fórumba. Van néhány dolog, amit tehetünk itt. StartupLite
---------- Letöltés Disable / Remove Windows Messenger A Desktop eltávolítása Windows Messenger. Ne tévessze Windows Messenger vele MSN Messenger mert nem ugyanaz. Windows Messenger egy gyakori oka a popup. Unzip a file az asztalon. Nyissuk meg a MessengerDisable.exe és válassza az alsó box -- Távolítsa el a Windows Messenger , és kattintson Vonatkozik. Kilép a MessengerDisable törölje a két kép, hogy felkerültek a Desktop. Run CCleaner. Készíts egy új témát a Windows fórumba. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kibír-hoz egy szál egyelőre kizárja malware majd lépni, egyébként ez csak összezavarja a dolgokat. Köszönöm.
| |||
| |||
| Hang, épp csinál, mint javasolt. Kész a malware cucc, akkor azt hiszem izé a következõ útvonalat? |
|
| |||
| |||
| Hoppá, az én hibám, nem vette észre evilfantasy már válaszolt, kérem, tegye továbbra is a Windows fórumba. |