![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моите програми се изключи bythemselves в рамките на един mintue на превръщането им. Microsoft Word, Excel, Messenger, битова Torrent. Въпреки това interent Explorer е ОК. Имам проверени за вируси с рекламни наясно, съгледат бот. Не мога да получа достъп до Windows Defender и моят инструмент бар е заключена. Също така имам опит за възстановяване на системата без да имат право да Всякакви предложения.? |
|
| |||
| |||
| Да, както каза Дейв и следвайте стъпките, предвидени в настоящото ръководство за премахване на вируса. http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ Един направи премахне битов поток, след което търсите в проекта и тук списък на всички файлове, папки, програми и т.н., които виждате, ако има такива, тъй като са шега програми, които правя подобни неща, както е описано в публикацията |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако не следвате ръководство ние не можем да помогнем.
| |||
| |||
| OK, аз направих всичко, с изключение не мога да се добави Remove Programs му блокира. Не мога да отворите моята сигурност център за проекта си на защитната стена на Windows. Аз съм се не могат да намерят rundll32.exe. някакви идеи? |
|
| |||
| |||
| Следвайте ръководство и след дневника на файлове, как някой може да помогне, ако те не може да види какво се случва. Влезте файлове не ни казва точно. |