![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| My προγράμματα είναι το κλείσιμο του bythemselves εντός ενός mintue της για τη μετατροπή τους. Microsoft Word, Excel, messenger, bit torrent. Ωστόσο interent explorer είναι εντάξει. Έχω ελεγχθεί για ιό με ad γνωρίζει, κατάσκοπος bot. Δεν μπορώ να αποκτήσουν πρόσβαση στο Windows Defender και μου γραμμή εργαλείων είναι κλειδωμένο. Επίσης έχω απόπειρα επαναφοράς συστήματος χωρίς να είναι σε θέση να Τυχόν προτάσεις.; |
|
| |||
| |||
| Να Dave όπως είπε και ακολουθήστε τα βήματα που παρέχονται στην παρούσα ιού απομάκρυνση οδηγό. http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ Ένας γίνει αφαίρεση bit torrent, και στη συνέχεια, αναζητήστε στη λίστα εκκίνησης και εδώ όλα τα αρχεία των φακέλων προγράμματα κτλ βλέπεις αν υπάρχουν, όπως υπάρχουν προγράμματα που κάνουν φάρσα παρόμοια πράγματα, όπως περιγράφεται στην θέση σας |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν δεν ακολουθήσει τον οδηγό, δεν μπορούμε να βοηθήσουμε.
| |||
| |||
| ok έχω κάνει όλα, εκτός από ότι δεν μπορώ να πάρετε για να προσθέσετε την αφαίρεση των προγραμμάτων μπλοκάρεται. Δεν μπορώ να μου ανοίξετε την ασφάλεια του κέντρου για να ξεκινήσει μου Windows Firewall. Έχω αρχίσει δεν μπορείτε να βρείτε rundll32.exe. καμιά ιδέα; |
|
| |||
| |||
| Ακολουθήστε τον οδηγό και μετά τα αρχεία, πώς μπορεί κανείς να βοηθήσει αν δεν μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει. Εγγραφή αρχεία μας λέει ακριβώς. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χωριστή Hard Drive για OS / προγράμματα - Συμβουλές για Μέγεθος | elsmandino | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 19 Ιουλ 2009 00:14 |
| Γιατί είναι τερματισμού λειτουργίας του υπολογιστή μου; | michaelrodriguez | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 12 Μαρ 2009 12:10 |
| Anti-Virus προγραμμάτων | Ian1943 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 8 | 1 Φεβ 2008 11:02 |
| Δωρεάν προγράμματα καθαρισμού | Paul C13 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 4 | 13 Δεκ. 2007 05:20 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |