![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Saját programok leállítása bythemselves egy mintue a fordulópontok őket. Microsoft Word, Excel, messenger, bit torrent. Ugyanakkor interent Explorer ok.
Nekem van ellenőrizni a vírus a reklám azzal, spy bot. Nem tudom a Windows Defender és az én eszköztár van zárva. Én is megkísérelte a rendszer-visszaállítás nélkül, hogy képes Any suggestions.? |
|
|
|||
|
|||
|
Ahogy Dave mondta, és kövesse a lépéseket az e vírusirtási útmutatót.
http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ Egy kicsit tenni eltávolítás torrent, majd nézd meg az induló és a lista itt a fájlokat mappákba programok stb látod, ha van, mert nincs tréfa programok, amelyek a hasonló dolgok, ahogy a post |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ha nem követi az útmutató nem tudunk segíteni.
|
|||
|
|||
|
OK Én megtettem mindent, kivéve, nem tudom felvenni a Programok telepítése és törlése a blokkolt. Nem lehet megnyitni az én biztonsági központ, hogy az én Windows tűzfal.
Én kapok nem találja Rundll32.exe. any ideas? |
|
|
|||
|
|||
|
Kövesse az útmutatót és a log fájlokat, hogyan tud akárki segít, ha nem látja, mi folyik itt. Naplófájlok elmondja pontosan.
|