![]() |
|
| |||
| |||
| התכניות שלי הם כיבוי bythemselves בתוך mintue של מפנה אותם. Microsoft Word, Excel, Messenger, שטף סיביות. עם זאת interent Explorer תקינה. יש לי בדק עם וירוס עבור המודעה מודע, מרגל רובוט. אני לא יכול לקבל גישה ל-Windows Defender ו שלי בסרגל הכלים נעול. כמו כן יש לי ניסיון עם מערכת לשחזר את האפשרות ל כל הצעה.? |
|
| |||
| |||
| תעשה מה דייב אמר ובצע את השלבים בתנאי זה מדריך להסרת וירוסים. http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ אחד עשה להסיר מעט מטר, ולאחר מכן להתחיל לבדוק את מעלה כאן רשימה של כל הקבצים בתיקיות של תוכניות וכו 'אתה רואה, אם בכלל, שכן יש מתיחה תוכניות לעשות דברים דומים כמתואר ההודעה שלך |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם לא בצע את המדריך אנחנו לא יכולים לעזור.
| |||
| |||
| בסדר עשיתי את כל זה אני לא יכול להוציא להגיע להוסיף להסיר חסם את התוכניות. אני לא יכול לפתוח את מרכז האבטחה של Windows כדי להפעיל את חומת האש. אני מקבל לא מוצאת rundll32.exe. רעיונות כלשהם? |
|
| |||
| |||
| בצע את המדריך ולהפקיד את קבצי היומן, איך מישהו יכול לעזור, אם הם לא יכולים לראות מה קורה. התחברות קבצים מספרת לנו בדיוק. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Hard Drive נפרדת עבור מערכת הפעלה / תוכניות - ייעוץ על גודל | elsmandino | כוננים & נשלפת | 3 | 19th יולי 2009 00:14 |
| מדוע בכיבוי המחשב שלי? | michaelrodriguez | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 12th מרץ 2009 12:10 |
| תוכניות אנטי וירוס | Ian1943 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 8 | ב -1 פברואר 2008 11:02 |
| חינם לנקות תוכניות | פול C13 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 4 | 13 דצמבר 2007 05:20 |
| שרשרת כלים | |
| |