mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 14, 2009, 07:26
Naujas Narys

Mano programų uždarymas bythemselves per vieną mintue paversti juos. Microsoft Word, Excel, Messenger, bit torrent. Tačiau interent Explorer yra ok.

Turiu patikrinti viruso skelbimas žino, spy bot. Negaliu gauti prieigos prie "Windows Defender ir mano įrankių juosta yra užrakinta.
Aš taip pat bandė atkurti sistemą su iš sugebėti

Any suggestions?.
Old Sausis 14, 2009, 07:37
Donorų grupės

Ar, kaip sako Dave ir atlikite nurodytus veiksmus šioje virusų šalinimo vadove.
http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/

Vienas Priimta pašalinti bit torrent ir tada žiūrėti į savo sąrašą, pradėti ir čia visas failų aplankus programos ir tt matai, jei tokių yra, kaip yra išdaiga programas, kurios panašių dalykų, kaip aprašyta jūsų paštu
Old Sausis 14, 2009, 07:53
Administrator Grupė

Jei nenorite laikytis vadove mes negalime padėti.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Birželis 16, 2009, 04:52
Naujas Narys

Gerai, aš padariau viską, išskyrus I can't get pridėti Remove Programs jos užblokuoti. Negaliu atidaryti savo saugumo centro paleisti mano ugniasiene Windows.

Aš vis negaliu rasti rundll32.exe.

Any ideas?
Old Birželis 16, 2009, 05:28
Administrator Grupė

Sekite vadovas ir po failus, kaip gali kas nors padėti, jeigu jos nematote, kas vyksta. Prisijungti failai pasakoja tiksliai.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.