![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Mano programų uždarymas bythemselves per vieną mintue paversti juos. Microsoft Word, Excel, Messenger, bit torrent. Tačiau interent Explorer yra ok.
Turiu patikrinti viruso skelbimas žino, spy bot. Negaliu gauti prieigos prie "Windows Defender ir mano įrankių juosta yra užrakinta. Aš taip pat bandė atkurti sistemą su iš sugebėti Any suggestions?. |
|
|
|||
|
|||
|
Ar, kaip sako Dave ir atlikite nurodytus veiksmus šioje virusų šalinimo vadove.
http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ Vienas Priimta pašalinti bit torrent ir tada žiūrėti į savo sąrašą, pradėti ir čia visas failų aplankus programos ir tt matai, jei tokių yra, kaip yra išdaiga programas, kurios panašių dalykų, kaip aprašyta jūsų paštu |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jei nenorite laikytis vadove mes negalime padėti.
|
|||
|
|||
|
Gerai, aš padariau viską, išskyrus I can't get pridėti Remove Programs jos užblokuoti. Negaliu atidaryti savo saugumo centro paleisti mano ugniasiene Windows.
Aš vis negaliu rasti rundll32.exe. Any ideas? |
|
|
|||
|
|||
|
Sekite vadovas ir po failus, kaip gali kas nors padėti, jeigu jos nematote, kas vyksta. Prisijungti failai pasakoja tiksliai.
|