![]() |
|
| |||
| |||
| Manas programmas slēgtu bythemselves vienā mintue no pagrieziena tos. Microsoft Word, Excel, Messenger, bit torrent. Tomēr interent pētnieks ir ok. Man ir jāpārbauda uz vīrusu, reklāmas zināms, spy bot. Es nevaru piekļūt Windows Defender, un mans rīku josla ir bloķēta. Arī esmu mēģinājis sistēmu atjaunot ar out to spēj Any suggestions.? |
|
| |||
| |||
| Vai kā Dave teica un papildu pasākumus, kas paredzēti ar šo vīrusu izraidīšanas guide. http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ Viena izdarīt noņemt bit torrent, un tad skatīties jūsu palaišanas un uzskaitiet šeit visus failus, mapes, programmas, utt jums redzēt, ja tādi ir, jo ir palaidnība programmas, kas ar līdzīgām lietām, kā aprakstīts Jūsu sūtījums |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja tu neseko guide mēs nevaram palīdzēt.
| |||
| |||
| ok es esmu darījis visu, izņemot I can't get pievienot noņemt programmas, tās ir bloķēts. Es nevaru atvērt manu drošības centra sākt savu windows firewall. Man kļūst nevaru atrast rundll32.exe. any ideas? |
|
| |||
| |||
| Sekojiet guide un pēc log failiem, kā var kāds palīdzēt, ja tās nevar redzēt, kas notiek. Log faili stāsta mums tieši. |