![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Moje programy są zamykanie bythemselves w ciągu jednego mintue zawracania im. Microsoft Word, Excel, Poslanca bit torrent. Jednak interent explorer jest OK. Mam sprawdzone pod kątem wirusów ad aware, spy bot. Nie mogę uzyskać dostęp do programu Windows Defender i mój pasek narzędzi jest zablokowana. Mam również próbowano przywrócić systemu z obecnie możliwość Wszelkie sugestie.? |
|
| |||
| |||
| Czy jako Dave powiedział i wykonaj następujące czynności przewidziane w instrukcji usunięcie tego wirusa. http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ Jeden bit torrent zrobić usunąć, a następnie zacząć patrzeć w górę i tutaj listę wszystkich plików folderów programów itp widać, jeśli jakiekolwiek, istnieją programy, które prank podobne rzeczy, jak opisano w post |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli nie postępuj zgodnie z przewodnikiem nie możemy pomóc.
| |||
| |||
| ok mam zrobić wszystko, z wyjątkiem nie mogę dostać się do dodaj usuń programy jej zablokowany. Nie mogę otworzyć moich bezpieczeństwa centrum, aby rozpocząć mój Zapora systemu Windows. I am getting nie może znaleźć rundll32.exe. jakieś pomysły? |
|
| |||
| |||
| Postępuj według instrukcji i po plików, jak ktoś może pomóc, jeżeli nie widzisz co się dzieje. Pliki mówi nam dokładnie. |