![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Meu programe sunt închiderea bythemselves în decurs de o mintue de a transforma pe ele. Microsoft Word, Excel, messenger, bit torrent. Cu toate acestea interent explorer este ok.
Am verificat de virus cu anunţul conştient, spion bot. Eu nu pot avea acces la Windows Defender şi mi bara de instrumente este blocat. De asemenea, am încercat sistem de restaurare cu faptul de a putea Orice sugestii.? |
|
|
|||
|
|||
|
Fă aşa cum a spus Dave şi urmaţi paşii prevăzute în acest ghid eliminarea virusului.
http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ Unul făcut elimina bit torrent, apoi privi în sus şi în lista de start aici toate fişierele foldere programe etc ai vedea dacă este cazul, în care există programe de glumă că face lucruri similare, aşa cum este descris in post |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dacă nu urmaţi ghid nu vă putem ajuta.
|
|||
|
|||
|
ok am făcut tot ce excepţia Nu pot să intru pentru a adăuga şi elimina programele sale blocat. Nu pot să-mi deschide Centrul de securitate pentru a începe să-mi Paravanul de protecţie Windows.
Sunt achiziţie nu poate găsi rundll32.exe. orice idei? |
|
|
|||
|
|||
|
Urmaţi ghidul şi post fişierele jurnal, cum poate cineva ajuta în cazul în care acestea nu pot vedea ce se întâmplă. Fisierele log ne spune exact.
|