![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moje programy sú vypínání bythemselves do jedného mintute odbočka z nich. Microsoft Word, Excel, messenger, bit torrent. Avšak interent explorer je ok. Mám kontroluje vírus s reklamnými vedomí, spy bot. Nemôžem získať prístup k Windows Defender a moje nástrojovej lište je zamknuté. Tiež som sa pokúsil obnoviť systém bez schopnosti Akékoľvek návrhy.? |
|
| |||
| |||
| Myslíte ako Dave povedal a následné kroky, uvedené v tejto príručke odstránenie vírusu. http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ Raz urobil odstrániť bit torrent, a potom hľadať vo svojom spustení a tu zoznam všetkých súborov, zložiek programov atď Vidíte-li nejaké, ako sú programy žert, že podobné veci robiť, ako je opísaný v príspevku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak nebudete dodržiavať sprievodca nemôžeme pomôcť.
| |||
| |||
| ok som urobil všetko, okrem I can't get pridať odstrániť programy svoje blokovaný. I can't open my bezpečnostné centrum začať moje Windows Firewall. Já jsem dostať nemôže nájsť rundll32.exe. akékoľvek nápady? |
|
| |||
| |||
| Postupujte podľa sprievodcu a po log súborov, ako môže niekto pomôcť, ak to nevidíte, čo sa deje. Log súbory nám presne. |