![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Моји програми су се искључи бытхемселвес унутар једног минтуе претворити их. Мицрософт Уорд, Ексцел, гласника, залогај бујица. Међутим интернет Експлорер је ок. Ја сам за вирус чек уз оглас познато, шпијун БОТ. Ја не могу добити приступ Уиндоус Дефендер и моје линији са алаткама је закључана. Исто тако сам покушала систем вратити без да сте у могућности Било који сугестија.? |
|
| |||
| |||
| Учини како је рекао Даве и следите кораке у овом осигурава уклањање вируса водич. хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...-постинг-7476/ Један залогај бујица учинио уклоните, а затим погледајте у вашем покренути и листа се овде све датотеке и фасцикле програма итд те видети ако их има, као што су програми за које упадљиво сличне ствари као што је описано у ваш пост |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако не следите упутства не можемо помоћи.
| |||
| |||
| ок сам учинио све што осим ја не могу доћи до додате премештање програме својих блокиран. Не могу отворити мој безбедносни центар за почетак мој титни зид за Уиндоус. Ја сам узимајући не може пронаћи рундлл32.ексе. било који идеја? |
|
| |||
| |||
| Пратите упутства и пост лог датотеке, како ико може помоћи, ако не могу да видим шта се дешава. Лог датотеке нам говори тачно. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Одвојите врстог диска за ОС / Апликације - Савети о Величина | елсмандино | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 19. јула 2009 00:14 |
| Зашто је Мы Цомпутер искључују? | мицхаелродригуез | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 12 март 2009 12:10 |
| Анти-Вирус програми | Иан1943 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 8 | 1 фебруар 2008 11:02 |
| Поспремити Бесплатни програми | Павле Ц13 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 4 | 13 децембар 2007 05:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |