![]() |
|
| |||
| |||
| Benim programlar onlara dönüm bir mintue içinde bythemselves kapatma vardır. Microsoft Word, Excel Bit Torrent mesajlaşma. Ancak interent Explorer is ok. Ben virüs için reklam farkında, casus robot ile kontrol ettirin. Ben ve defans pencereler erişim can't get benim araç çubuğu kilitli. Ayrıca ben ilgilenen sistemi mümkün olmakla geri Any suggestions.? |
|
| |||
| |||
| Gibi Dave söyledi ve adımlar bu virüs kaldırma kılavuzunda verilen izleyin. http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ Bir, ve sonra biraz sel kaldırmak yapılır başlangıç yukarı bakacak ve burada tüm dosyaları klasörler programları vb görmek listesi varsa, burada bu da açıklandığı gibi benzer şeyler yapmak şaka programları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer yardımcı olamaz kılavuzu izleyin yoktur.
| |||
| |||
| dışında programları da bloke kaldırmak eklemek can't get Bütün bu yaptım ok. Ben güvenlik merkezi Windows güvenlik duvarı için açamazsınız. Ben rundll32.exe bulamazsanız alıyorum. herhangi bir fikir? |
|
| |||
| |||
| Rehber uygulayın ve günlük dosyalarını sonrası nasıl herkes eğer neler olduğunu göremiyorum yardımcı olabilir. Günlük dosyaları, tam olarak bize bildirir. |