![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мої програми закривають bythemselves протягом одного mintue перетворення їх. Microsoft Word, Excel, Messenger, Bit Torrent. Однак interent Explorer є задовільним. Я перевіряв на віруси Ad Aware, Spy Bot. Я не можу отримати доступ до Windows Defender і замкнув на панелі інструментів. Крім того, я намагався відновити з системою з Здатність Будь-які пропозиції.? |
|
| |||
| |||
| Робіть, як сказав Дейв та дотримуйтесь інструкцій, наведених у цьому посібнику, видалення вірусів. http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/ Один зробив видалити Bit Torrent, а потім шукати у пуску і перерахувати всіх файлів, папок, програм і т.д. Ви бачите, якщо такі є, так як є витівка програми, які роблять подібні речі, як описано в повідомленні |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви не дотримуватися інструкції ми не можемо допомогти.
| |||
| |||
| ОК Я зробив все, що тільки я не можу додати своє видалення програм блокується. Я не можу відкрити Центр Безпеки, щоб почати мій брандмауер Windows. Я отримую не може знайти rundll32.exe. будь-які ідеї? |
|
| |||
| |||
| Виконуйте вказівки в керівництві і після лог-файли, як можна допомогти, якщо вони не можуть бачити, що відбувається. Файли журналу розповідає нам точно. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Окремий жорсткий диск для ОС / програм - Консультування з розміром | elsmandino | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 19 липня 2009 00:14 |
| Чому мій комп'ютер Вимкнення? | michaelrodriguez | Генеральний обладнання чат | 7 | 12 березня 2009 12:10 |
| Антивірусних програм | Ian1943 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 8 | 1 лютого 2008 11:02 |
| Безкоштовна програма очищення | Поль C13 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 4 | 13 грудня 2007 05:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |