![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Надявам се, че някой може да ме мъдър за някои дейности се случва в моя компютър. Ползвам AVAST анти вирус. Напоследък съм била получаването на нов символ се появяват в моята система тава, която изглежда е свързано с моята Avast "мрежов щит" & при кликване върху показва панел, който е очевидно сканиране изходящите имейл! Това изглежда да се случи най-нередовните пъти. Аз също сте имали лош пинг проценти по моето т.нар 10 МЕГ връзка. Аз бях със сканирани Spybot & Adaware но това все още се случва ... някой друг трябваше това да се случи? Всички предложения много оценявам. Jeff |
|
| |||
| |||
| Изтегли HijackThis Тук След като сте го изтеглили инсталирате / освен това да е собствената папка! Това е важно, за да работят правилно. Например запишете в C: \ Program Files \ hijackthis Веднъж инсталирана отворите програмата и изберете Направи система, сканира и запазете logfile. ** Важна НЕ са отвличане Това определя нищо все още. По-голямата част от това, което той констатира, ще бъдат безвредни или дори да се изисква. Запазване на дневника като. TXT файл. В следващата публикация кликнете Старт Advanced. Превъртете надолу и кликнете върху Управление на прикачени файлове и добавете влезте като прикачен файл. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Трябва да премахнете имейл бандит, някой е взел повече от вашия компютър към спам.