![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Doufám, že někdo může položit mi moudré, aby se některé činnosti děje na mém počítači. Používám AVAST proti viru. V poslední době jsem už novou značkou objeví v mé systémové liště, která se zdá být v souvislosti s mým Avast 'sítě štít' & po kliknutí na panel ukazuje, že je prý skenování odchozích e-mail! Zdá se to stalo v nepravidelných časech. Jsem také zkušený všivý ping sazby o mé tzv. 10 meg připojení. I've skenovány s Spybot & Adaware ale to se stává stále ... někdo měl to stalo? Všechny návrhy velmi oceňovány. Jeff |
|
| |||
| |||
| Stáhnout HijackThis Tady Jakmile si ji stáhli install / uložit jej na jeho vlastní složku! To je důležité pro to, aby fungoval správně. Například uložte do C: \ Program Files \ hijackthis Po instalaci otevřete program a zvolte Do systému skenování a uložení logfile. ** Důležité Nemáte únos Tato oprava něco. Většina toho, co zjistí, bude neškodná nebo dokonce nutné. Uložte přihlásit jako. Txt soubor. V příští post Upřesnit klepněte na tlačítko Přejít. Přejděte dolů a klepněte na tlačítko Spravovat Přílohy a přidat se přihlásit jako přílohu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musíte odstranit email únosce, někdo převzal počítače spam.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nápověda potřebných | teenee23 | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 30. Prosinec 2008 13:34 |
| Nápověda potřebných | Mike0001 | Obecné Software Chat | 21 | 5. dubna 2008 09:43 |
| Ahoj všem, pomoc potřebná | robk89 | Obecné Hardware Chat | 14 | 21. listopadu 2007 10:53 |
| Nápověda potřebných | aeroken1 | Obecné Hardware Chat | 8 | 22. srpna 2007 06:42 |
| Thread Nástroje | |
| |