![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Ελπίζω κάποιος να με βάλετε σε κάποιο σοφό, όπως συμβαίνει στις δραστηριότητες μου τεμ. Χρησιμοποιώ avast καταπολέμηση του ιού. Τελευταία έχω αρχίσει να εμφανίζονται στο νέο σύμβολο μου δίσκο συστήματος, το οποίο φαίνεται να είναι σχετικές με το Avast μου "δίκτυο ασπίδα" και, εάν κάνετε κλικ σε μια ομάδα δείχνει ότι είναι προφανώς σάρωσης εξερχόμενων e-mail! Αυτό φαίνεται να συμβαίνει σε ακανόνιστες ώρες. Έχω επίσης έμπειρο χάλια ping ποσοστά μου για την λεγόμενη 10 meg σύνδεση. Έχω σάρωση με Spybot & Adaware αλλά αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει ... κανείς άλλος είχε συμβεί αυτό; Όλες οι προτάσεις που εκτιμούν ιδιαίτερα. Jeff |
|
| |||
| |||
| Κατεβάστε HijackThis Εδώ Μόλις έχετε κατεβάσει εγκατάσταση / για να αποθηκεύσετε το δικό φάκελο! Αυτό είναι σημαντικό για να λειτουργήσει σωστά. Για παράδειγμα, εκτός από C: \ Program Files \ hijackthis Μόλις εγκατασταθούν ανοικτό το πρόγραμμα και επιλέξτε Να ένα σύστημα σάρωσης και αποθηκεύστε logfile. ** Σημαντική ΔΕΝ έχουν εισβάλει Αυτό καθορίζει τίποτα ακόμα. Τα περισσότερα από ό, τι βρίσκει θα είναι αβλαβή ή ακόμα απαιτούνται. Αποθηκεύστε το αρχείο καταγραφής ως. Txt αρχείου. Κατά την επόμενη μετά κάντε κλικ στο κουμπί Μετάβαση Advanced. Μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο κουμπί Διαχείριση Συνημμένα και να προσθέσετε το ημερολόγιο ως συνημμένο. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα χρειαστεί να αφαιρέσετε ένα email αεροπειρατή, κάποιος έχει αναλάβει τον υπολογιστή σας με το spam.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια που απαιτείται | teenee23 | Laptops, Κινητά & PDA | 7 | 30 Δεκ. 2008 13:34 |
| Βοήθεια που απαιτείται | Mike0001 | Γενικά Λογισμικό Chat | 21 | 5 Απρ 2008 09:43 |
| Hey όλα, χρειάζεται βοήθεια | robk89 | Γενική Συζήτηση Hardware | 14 | 21 Νοε 2007 10:53 |
| Βοήθεια που απαιτείται | aeroken1 | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 22 Αυγ 2007 06:42 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |