![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Nadam se da me netko može staviti na neki mudri kao aktivnost događa na moj pc. Koristim AVAST anti virus. U posljednje vrijeme sam bio uzimajući novu simbol pojavi u moj sistem tray, koji izgleda kao da se odnose na moje Avast mreže štit "i kada se pritisne na ploči pokazuje da je navodno pretražna odlazne e-mail! Ovo izgleda kao da se dogoditi u neregularnim puta. Ive 'isto tako iskusnog loš ping stope na moj takozvani 10 meg vezu. I've skenirano sa Spybot i Adaware, ali to još uvijek događa ... još netko imao taj dogoditi? Svi prijedlozi mnogo poštovati. Jeff |
|
| |||
| |||
| Download HijackThis Ovdje Nakon što ste ga preuzeli Install / spremite ga u svoj 'vlastiti folder! To je važno za njega kako bi ispravno funkcionirao. Na primjer spremiti u C: \ Program Files \ hijackthis Jednom instalirana otvorite program i odaberite Da li je sustav skenirati i spasiti logfile. Važno ** Nemate Hijack To škripac išta još. Većina onoga što će se pronađe bezopasni ili čak obavezna. Spremite se prijavite kao. Txt datoteku. U narednih post Idi kliknite Advanced. Pomaknite se dolje i kliknite na Manage Attachments i dodati kao privitak zapisniku. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trebate ukloniti kidnaper e-pošte, netko je preuzela računala na spam.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć potrebna | teenee23 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 7 | 30. prosinac 2008 13:34 |
| Pomoć potrebna | Mike0001 | Općenito Software Chat | 21 | 5. travanj 2008 09:43 |
| Hej svima, potrebna pomoć | robk89 | General Hardware Chat | 14 | 21. studeni 2007 10:53 |
| Pomoć potrebna | aeroken1 | General Hardware Chat | 8 | 22. kolovoz 2007 06:42 |
| Thread Tools | |
| |