![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Remélem, hogy nem tud nekem valaki okos, hogy néhány tevékenység zajlik az én pc. Használhatom avast anti vírus. Az utóbbi időben már kezd egy új szimbólum jelenik meg az én tálcán, ami úgy tűnik, hogy az én Avast hálózat pajzs' & mikor kattintott látható panelt, hogy a nyilvánvalóan szkennelés kimenő e-mailben! Úgy tűnik, ez így történik szabálytalan alkalommal. Én is tapasztalt tetves ping aránya az én úgynevezett 10 meg kapcsolatot. Én már beolvasott a Spybot és Adaware de ez még mindig történik ... valaki más is történt ez? All suggestions much appreciated. Jeff |
|
| |||
| |||
| Letöltés HijackThis Itt Miután ez a letöltött install / mentsük meg saját mappát! Ez azért fontos, hogy megfelelően működjön. Például kivéve a C: \ Program Files \ hijackthis A telepítés után megnyitjuk a programot, és válassza Van egy rendszer scan és mentse naplófájl. ** Fontos Nincs megrabol Ez a javítás még semmit. A legtöbb, amit úgy találja majd ártalmatlan, sőt szükséges. Mentés a napló, mint a. Txt fájlt. A következő post válassza Advanced. Lapozzunk lefelé, és kattintson a Kezelés Csatolmányok és adjunk a napló egy mellékletet. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| El kell törölni az e-mail gépeltérítő, valaki átvette a számítógépről spam.