mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

Help Needed

Reply

Temos įrankiai
Old Rugpjūtis 11, 2007, 12:42
Naujas Narys

Default Help Needed

Labas,
Tikiuosi, kad kas nors gali įdėti man išmintingą, kaip tam tikra veikla vyksta mano kompiuteryje.
Aš naudoju Avast Anti-Virus. Pastaruoju metu aš vis naujas simbolis mano sistemos dėkle, kuris, atrodo, yra susiję su mano Avast "tinklo skydas" ir kai paspaudžia ant skydelio rodo, kad, matyt, skenavimo Siunčiamos žinutės! Atrodo, kad taip atsitiktų, nevienodais laiko. Aš taip pat patyrė Wszawy Ping normos mano vadinamasis 10 meg ryšys.
Aš nuskaitomi su Spybot & Adaware bet tai vis dar nutinka ... kas dar turėjo įvykti?

Visi pasiūlymai much appreciated.

Jeffas
Old Rugpjūtis 11, 2007, 12:45
Moderatorius Grupė

Default Help Needed

Parsisiųsti HijackThis Čia
Kai jūs jį parsisiųsti install / išsaugoti ją savo aplanke! Tai labai svarbu, kad ji tinkamai veiktų.
Pavyzdžiui išsaugokite C: \ Program Files \ HijackThis
Įdiegus atidaryti programą ir pasirinkite Ar sistema nuskaito ir išsaugokite logfile.
** IMPORTANT DON'T turėti Hijack Šis pakeitimas dar nieko. Daugiausia, ką ji mano bus nekenksmingas ir netgi būtinas.
Įrašyti kaip. Txt failą prisijunkite.
Kitame paštu spustelėkite Eiti Advanced.
Slinkite žemyn ir pasirinkite Tvarkyti Priedai ir pridėkite kaip priedą prie žurnalo.
Old Rugpjūtis 12, 2007, 04:37
Administrator Grupė

Default Help Needed

Norėdami ištrinti el pagrobėjas, kažkas perėmė savo kompiuterio šlamštas.

Blogiausiu atveju turėsite interneto nutraukiamas, jei daug žmonių, jūsų ataskaita.

Vadovaukitės aukščiau mate ir greitas instrukcijas.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Help Needed teenee23 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 7 30 gruodis 2008 13:34
Help Needed Mike0001 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 21 5 balandis 2008 09:43
Hey all, padėti reikia robk89 General Hardware Chat 14 Lapkritis 21, 2007 10:53
Help Needed aeroken1 General Hardware Chat 8 Rugpjūtis 22, 2007 06:42
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.