![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Tikiuosi, kad kas nors gali įdėti man išmintingą, kaip tam tikra veikla vyksta mano kompiuteryje. Aš naudoju Avast Anti-Virus. Pastaruoju metu aš vis naujas simbolis mano sistemos dėkle, kuris, atrodo, yra susiję su mano Avast "tinklo skydas" ir kai paspaudžia ant skydelio rodo, kad, matyt, skenavimo Siunčiamos žinutės! Atrodo, kad taip atsitiktų, nevienodais laiko. Aš taip pat patyrė Wszawy Ping normos mano vadinamasis 10 meg ryšys. Aš nuskaitomi su Spybot & Adaware bet tai vis dar nutinka ... kas dar turėjo įvykti? Visi pasiūlymai much appreciated. Jeffas |
|
| |||
| |||
| Parsisiųsti HijackThis Čia Kai jūs jį parsisiųsti install / išsaugoti ją savo aplanke! Tai labai svarbu, kad ji tinkamai veiktų. Pavyzdžiui išsaugokite C: \ Program Files \ HijackThis Įdiegus atidaryti programą ir pasirinkite Ar sistema nuskaito ir išsaugokite logfile. ** IMPORTANT DON'T turėti Hijack Šis pakeitimas dar nieko. Daugiausia, ką ji mano bus nekenksmingas ir netgi būtinas. Įrašyti kaip. Txt failą prisijunkite. Kitame paštu spustelėkite Eiti Advanced. Slinkite žemyn ir pasirinkite Tvarkyti Priedai ir pridėkite kaip priedą prie žurnalo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėdami ištrinti el pagrobėjas, kažkas perėmė savo kompiuterio šlamštas.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Help Needed | teenee23 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 7 | 30 gruodis 2008 13:34 |
| Help Needed | Mike0001 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 21 | 5 balandis 2008 09:43 |
| Hey all, padėti reikia | robk89 | General Hardware Chat | 14 | Lapkritis 21, 2007 10:53 |
| Help Needed | aeroken1 | General Hardware Chat | 8 | Rugpjūtis 22, 2007 06:42 |
| Temos įrankiai | |
| |