![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, Mam nadzieję, że ktoś może umieścić mnie mądrego do niektórych działalności dzieje w moim komputerze. Używam avast anty wirus. Ostatnio byłem dostaję nowy symbol pojawia się w zasobniku systemowym mój, który wydaje się być podobne do mojego avast sieci tarczy "i po kliknięciu na panelu pokazuje, że najwyraźniej skanowanie wychodzących wiadomości e-mail! Wydaje się to zdarzyć w nieregularnych razy. I've także doświadczonych zawszony ping stawek w mojej tzw 10 meg połączenia. I've skanowane z Spybot i Adaware ale to wciąż się dzieje ... ktokolwiek inny miał się stało? Wszystkie propozycje bardzo doceniane. Jeff |
|
| |||
| |||
| Pobierz HijackThis Tu Po jej pobraniu install / zapisz go do jego własnego katalogu! Jest to ważne, aby działał poprawnie. Na przykład zapisać w katalogu C: \ Program Files \ hijackthis Po zainstalowaniu otwórz program i wybierz Czy system skanowania i zapisywania logów. Ważne ** Nie masz Hijack Ta poprawka niczego jeszcze. Większość z tego, co stwierdzi, będą nieszkodliwe, a nawet konieczne. Zapisz jako dziennik. Txt. W następnym po Zaawansowane kliknij przycisk Idź. Przewiń w dół, a następnie kliknij przycisk Zarządzaj Załączniki i dodaj dziennik jako załącznik. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musisz usunąć email porywacz samolotu, ktoś przejęte komputera spamem.