![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Sper ca cineva să-mi pun înţelept ca la unele activitate se intampla pe PC-ul meu. Stai sa folosesc anti-virus. În ultimul timp am fost obtinerea unui nou simbol apărea în system tray, care pare a fi legat de mine stai "reţea scut" & arată când faceţi clic pe un panou pe care este aparent de scanare de ieşire de e-mail! Aceasta pare să se întâmple la neregulate ori. Am de asemenea, cu experienţă prost ping tarife pe aşa-numitele 10 meg conexiune. Am scanat cu Spybot & Adaware, dar acest lucru inca se intampla ... pe nimeni altcineva a avut, de ce? Toate sugestiile mult apreciat. Jeff |
|
| |||
| |||
| Download HijackThis Aici Odată ce aţi descărcat-o install / salvaţi-l să-l propria dosar!!! Acest lucru este important pentru ca acesta să funcţioneze corect. De exemplu, salvaţi în C: \ Program Files \ hijackthis Odată instalat deschide programul şi selectaţi Fă-un sistem de scanare şi a salva LogFile. ** Important Nu aveţi hijack Aceasta repara nimic încă. Cea mai mare parte a ceea ce se constată va fi inofensiv sau chiar sunt necesare. Salvaţi ca un jurnal. Txt. În următorul post faceţi clic pe Go Advanced. Derulaţi în jos şi faceţi clic pe Gestionare Ataşări şi adăugaţi jurnal într-o anexă separată. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ai nevoie de un e-mail pentru a elimina hijacker, cineva a preluat de la PC-ul de spam.